Sayfa 59/1002 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 465 - 472 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı,yeni yeni tuşlara basabiliyorum,yanlışım olur ise af ola.
    Günlerdir dinlediğim ekonomistlerin tek ortak kararı borsanın çok ucuz olduğu,hepsi sağlam hisseleri önerip sabredin der.
    Nedir bu hisseler derseniz? Önerilenler;
    sise,garan,enka,thy,tupras,petkim,akbank,isbank,er egli,kardemir,anadolu,koc,benim bonus eczyt
    Geçmiş olsun Sayın nikrece.

2. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Geçirdiğim ufak bir kazadan dolayı,yeni yeni tuşlara basabiliyorum,yanlışım olur ise af ola.
    Günlerdir dinlediğim ekonomistlerin tek ortak kararı borsanın çok ucuz olduğu,hepsi sağlam hisseleri önerip sabredin der.
    Nedir bu hisseler derseniz? Önerilenler;
    sise,garan,enka,thy,tupras,petkim,akbank,isbank,er egli,kardemir,anadolu,koc,benim bonus eczyt
    Geçmiş olsun.

Acil Şifalar.

Bende Liste biraz fazla

Egeen
    ALGYO
    OZAkGYO
    ISFIN
    TEKFEN
    KOZAL
    SAHOL
    ŞİŞE
    EGEGÜBRE
    INDEKS
    TBORG
    CEMTS
    KARDEMİRLER
    ARÇELİK
    YKB

YTD.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 59/1002 İlkİlk ... 949575859606169109159559 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •