Sayfa 88/1003 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 697 - 704 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    burası var başka sitelerde vardır...ideal veri terminalinde henüz işlemler başlamadı mesela...bu sitede hala cuma gecesi kapanış seviyelerinde şimdilik...

9,74 nerede görülmüş acaba? oraya da bakalım...

https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY

burada da bitcoinle bişeyler yayp usd tether diye acaip bişey çıkartmışlar ona göre 9,7110 mesela...

https://www.trbinance.com/trade/USDT_TRY

Alıntı Originally Posted by el_rojoZorro Yazıyı Oku
    Dolar 9.74'ü gördü

https://tr.sputniknews.com/20211024/...050135940.html

Beyler dolar rakamını nereden görebiliriz?

2. Ben kendi adıma
    Burada 10 elçi olayı olarak bakmıyorum.
    Biz Aihm kararlarına uyacağız demiş isek vede uymuyor isek, Niye uymuyorsun deme hakkı herkeste olur.

Biz şayet aihm kararlarına uymayacak isek mecliste zaten çoğunluk ellerinde.
    O şekilde karar alsınlar.
    Bu kadar kolay.
    Bu konuda ne gibi bir zorluk var.
    Yanı insan
    Hem suçlu
    Hem güçlü olamaz ki
    Ben Aihm kararlarına uyacağım diye imza at
    Sonra sana niye uymuyorsun denince kafanın tası atsın[emoji56]
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ya şimdi beni haksız yere içeri atsalar mesela tutuklu kalsam 4 yıl...abd ve avrupa benim içinde yaygara koparır mı? büyükelçileri benim içinde bildiri yayınlar mı? sıradan bir vatandaşım ben mesela...

size garip gelmiyor mu ya bir osman kavala'dır gidiyor...
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Boş işler bu işler..mahallenin yarama, küfürbaz çocuğu gibiyiz...bağırıp çağırıyoruz, sonra tokadı yiyince ühü ühü.

adam demokrasi/insan hakları mı dedi? çağırırsın, bıdı bıdı etmeyin dersin..ki geçen hafta çağrıldılar, söylendi bir şeyler.

nedir bu afra, tafta..maksat gündem değiştirmek, mazlum-mağdur çocuğu oynamak olmasın...şimdi dolartl deki yükselişe bahane de bulundu, zamların sebebi de bu olur artık.

diyeceksiniz, akıl-mantık? iyi de zaten ne zamandır hayal aleminde yaşıyor yönetenşer ve sadık taraftarları..adamlar avrupada kıtlık olduğunu, çok zorda olduklarını, bizim durumumuzun daha iyi olduğunu söylüyor, belki de buna inanıyorlar..bu durumda, Allaha emanet yönetiliyoruz demektir.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    burası var başka sitelerde vardır...ideal veri terminalinde henüz işlemler başlamadı mesela...bu sitede hala cuma gecesi kapanış seviyelerinde şimdilik...

9,74 nerede görülmüş acaba? oraya da bakalım...

https://www.xe.com/currencyconverter...rom=USD&To=TRY

burada da bitcoinle bişeyler yayp usd tether diye acaip bişey çıkartmışlar ona göre 9,7110 mesela...

https://www.trbinance.com/trade/USDT_TRY
    tether ana para işte dolar cinsinden.

yani coindeki sermayen. toplam likitin.

usd nin tether karşılığı oradan geliyor . 1 $ = 1 tether dir.

usdt sondaki t yani.

5. Bence
    Biz piyasa da ne olursa ne yapmamız lazım ona bakalım

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    cauti,

benim için zaten ses çıkartmayacaklarını biliyorum veya ahmet mehmet için...ama bu adam için bu seviyelere çıktılarsa bu adam sıradan birisi değil bunların işini gören birisi...ben böyle düşünüyorum...

o zaman 2 kere düşünmek lazım...mesela leyla zana için de yaygara kopartmışlardı zamanında...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    şiir okuduğu için içeri atıldığında abd elçisi destek ziyaretinde bulunmuş, yanındayız mesajı verilmişti rte ye.

bu şuna benziyor, başörtülü bacımız aihm ye gittiği zaman oh ne ala...siyasi rakibin ya da hehangi bir aktivist gittiğinde olur mu öyle şey.

şimdi ben haksız yere yatarsam beni savunur mu elçiler diyorsun..abicim seni niye savunsun, adamların başka işimi yok?

peki kavalayı neden bu kadar detsekliyorlar? ya da demirtaşı? ne biliyim vardır bir hesapları..zamanında rte yi niye detekledilerse, o sebepten bunları destekliyorlardır belki şimdi de.

7.  Alıntı Originally Posted by keremalkm Yazıyı Oku
    1 TL kur farkı ile kısa zamanda
    Dış borçta 450 milyar TL, Fark yedik..

Buna ne banka, ne sermaye, ne de özsermaye
    Dayanamaz...

IMF gelse de, bankaların gerçek durumlarımı da görsek..

Malum 2001 krizinde, ykb yi kapatıp iflasını isteyecekti..

Yani bankaların sağlamlığı umarım test edilmez..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    borcu taşıyan kamu ve daha ağırlıklı olarak şirketler kesimi, bankaların döviz borcu yok.. yılbaşından beri kur artışı yüzde 29, bu artış yüzünden batacak olan zaten 2015 yada 2018 yılında batmış olurdu, 2018 yıllık kur artışı yüzde 40 idi..

ayrıca 450 milyar dediğin rakam 2018 başındaki UYP rakamı, 2021Q2 itibariyle 295 milyara düştü.. mesela şirketler kesiminin açık pozisyonu 220 milyardan 130 milyar dolara düştü, yani 2018 itibariyle batmamış olanın şimdi batacak olması matematiğe aykırı

8.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    cauti,

benim için zaten ses çıkartmayacaklarını biliyorum veya ahmet mehmet için...ama bu adam için bu seviyelere çıktılarsa bu adam sıradan birisi değil bunların işini gören birisi...ben böyle düşünüyorum...

o zaman 2 kere düşünmek lazım...mesela leyla zana için de yaygara kopartmışlardı zamanında...
    İşte orası doğru olabilir de, o zaman adamdan milyarlarca borcu da alma, aihm ye uyacağım diye imza da atma, ab ye giriyorum gireceğim diye tören de yapma. İkisini bir arada yapınca garip duruyor.

Sayfa 88/1003 İlkİlk ... 3878868788899098138188588 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •