Sayfa 86/1003 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 681 - 688 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    şunu da söylemem lazım...abd ve avrupa'nın bize bu şekilde posta koymasını kabul etmiyorum bir vatandaş olarak...osman kavala haklı veya haksız yere içeride olabilir bu ayrı tartışma konusu ama buna abd ve avrupa karışamaz...ne hadlerine ya? biz abd ve avrupa'nın iç işlerine karışıyor muyuz? şu abd vatandaşını sal şu almanı sal bunu serbest bırak diye açıklamalar yapıyor muyuz? bizi ne ilgilendirir?

ayrıca ülkemizde haklı veya haksız yere tutuklu bulunan başka insanlarda vardır olabilir...neden osman kavala için ses bu kadar çıkıyor? kimdir bu adam? abd ve avrupa neden önemsiyor bu kadar? size garip gelmiyor mu?

muhalif olduğumu iyi kötü buradaki herkes bilir...ama böyle bize parmak sallamalarını ben bu ülke vatandaşı olarak kabul etmiyorum...onları ilgilendirmez bu mevzu...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    ? ABD hep ayni
     Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    ayrıca ülkemizde haklı veya haksız yere tutuklu bulunan başka insanlarda vardır olabilir...neden osman kavala için ses bu kadar çıkıyor? kimdir bu adam? abd ve avrupa neden önemsiyor bu kadar? size garip gelmiyor mu?..
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde, okuduğu bir şiir nedeniyle 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, ceza 1998 yılında Yargıtay tarafından onanmıştı. Erdoğan, Yargıtay kararından dört gün sonra 29 Eylül’de dönemin ABD başkonsolosu Carolyn Huggins tarafından ziyaret edildi. Huggins görüşmenin ardından, ‘‘Demokratik yöntemlerle seçilen siyasetçilere yaptıkları konuşmalar nedeniyle verilen cezalar, Türk demokrasisine olan güveni zayıflatır’’ demişti. Dönemin ABD dışişleri sözcüsü James Foley de gazetecilere aynı sözleri tekrarlamıştı.https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...up-etti-505125

Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    o bankalar 25 milyar açık pozisyon taşıyordu, toplam özsermayelerinin üstünde bir açık poz.. dolar 1.60 olduğunda, özsermayesi pozitif olan 3 banka kalmıştı sadece.. o gün bugündür bankalar açık poz taşımıyor

bankalar 15 senedir her durumda kar büyümesini sürdürdü, faiz indi- kur fırladı- iç siyasi kriz- dış kriz vs her şartta kar yazdılar.. her seferinde bankalardaki batık krediler patlayacak dendi, her seferinde ufak sıyrıklar dışında bi patlama göremedik.. 2017 kgf pompalandı millet krediyi dolara yatırdı, kamu bankaları geçen sene ucuz kredi dağıttı- alanlar dolara yatırdı, kur spekülasyonuna odun taşıdı her seferinde.. asıl problemin kimler olduğu açık aslında..
    1 TL kur farkı ile kısa zamanda
    Dış borçta 450 milyar TL, Fark yedik..

Buna ne banka, ne sermaye, ne de özsermaye
    Dayanamaz...

IMF gelse de, bankaların gerçek durumlarımı da görsek..

Malum 2001 krizinde, ykb yi kapatıp iflasını isteyecekti..

Yani bankaların sağlamlığı umarım test edilmez..

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Muhalefet akıllı olsa imamoğlunu ve mansuru cıkarır aday. Son karar halkımızın der. Rte nın oyu %20 ye düşer. Oda zaten parti üzerinden iş bulanlar vakıftı dernekti yemın billah cekenler onlar mecbur zaten .

Mansur yavas akp nın %10 unu alır. İmamoğlu ve mansur yavas finalde yarısır. Güzel olur.

5. Avrupa büyükelçileri
    aihm karaları sebebiyle,
    kendilerinde bu hakkı görebilirler.
    Hariç ülkeler için belki söylenebilir.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Turuncu trend önümüzdeki hafta için 1384 buranın altında haftalık kapanışlar sıkıntı yaratır.
    Üstte 1470- 71 yatay direnç üzeri mavi trend 1510 bana göre mavi trend üzeri kapanışlar gelmeden mehter marşı devam eder.

7. Ortada mahkemenin verdiği bir mahkumiyet yok.
    Olağanüstü tedbir olan tutuklu yargılama yolu 4 yıl olmuş devam ediyor.
    Ve biz Aihm kararlarına uyacağımızı dair anlaşma veya sözleşmeleri TBMM de onaylamışız.
    Şuanki durumun
    Türkiye açısından açıklanacak bir yönü yok.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    ya mesele ahmet mehmet osman kavala rte değil? abd ve avrupa işin içindeyse hakikaten arkasında bir iş vardır yani...ben bir vatandaş olarak merak ediyorum neden bu kadar ısrar ediliyor osman kavala için? kim bu adam? aranızda kaç kişi bu adamı daha önce tanıyordu? ne iş yaptığını biliyordu? neden bu kadar önemsiyorlar hatta işin mokunu çıkarıp 10 büyükelçi açıklama yapıyor falan...bu adama bu kadar önem verilmesinin sebebi nedir? mesele haksız tutukluluk ise sanki sadece osman kavala mı var? başka insanlar da vardır olabilir...

ben ülkemizde adalet 10 numara 5 yıldız demiyorum ama bu şahıs için neden bu kadar ısrar ediliyor...bana garip geliyor...

Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ? ABD hep ayni
    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Belediye Başkanı olduğu dönemde, okuduğu bir şiir nedeniyle 10 ay hapis cezasına çarptırılmış, ceza 1998 yılında Yargıtay tarafından onanmıştı. Erdoğan, Yargıtay kararından dört gün sonra 29 Eylül’de dönemin ABD başkonsolosu Carolyn Huggins tarafından ziyaret edildi. Huggins görüşmenin ardından, ‘‘Demokratik yöntemlerle seçilen siyasetçilere yaptıkları konuşmalar nedeniyle verilen cezalar, Türk demokrasisine olan güveni zayıflatır’’ demişti. Dönemin ABD dışişleri sözcüsü James Foley de gazetecilere aynı sözleri tekrarlamıştı.https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...up-etti-505125

Sayfa 86/1003 İlkİlk ... 3676848586878896136186586 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •