Sayfa 423/564 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon
Arama sonucu : 4509 madde; 3,377 - 3,384 arası.

Konu: GLRYH - Güler Yatırım Holding

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yahu şaholi sana adam diye cevap verende suç.
     Alıntı Originally Posted by ŞAHONUN PUNGARI Yazıyı Oku
    şeytan gibi adamsın, senın bılmedıgın mı var..

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    en gec onunuzdeki pazartesi A1 Capital'in bilancosu gelecek. bakalim standartmi yoksa halka arz nedeniyle biraz sisirilmis mi bir bilanco gelecek ?

onemli olan bu. a1 capital'in bilancosu guler icin en onemli belirleyici çunku.

"yatırım tavsiyesi değildir"
    MB başkanı daha koltuğa oturduğu ilk dakika "düşük faiz yüksek kur" dediği bir ortamda gitti 20 milyonu virane bir yere yatırdı. 8 TL den dolar alsaydı kafadan % 25 kâr yazmıştı. Bazen bu çocuğa gereğinden fazla paye veriyorum gibime geliyor.

3.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yahu şaholi sana adam diye cevap verende suç.
    Senın ANATOLIA çöktü... muazzam guzel felan dıyordun. 10 kat talep gelmış felan.. ah göynekçı hayek ahh

4.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ah geri zekali şaholi ahhh

gelmedimi 10 kati talep ??
    kağıt üstünde 20 de gelır, 2 gunde ne değiştide 10 kat talep ortadan kayboldu ? ben sana soyleyeyım ! 10 kat talep var gıbı ızlenım yaratıp, açılısta 22 kusur malıyet ıle kucuklere yıgdılar.. talep felanda yatırmcının talebı degıldı, arzı yapanın talebıydı, baska baska hesaplardan..

5.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    ah geri zekali şaholi ahhh

gelmedimi 10 kati talep ??
    5 tl lık hısseyı 20 kusurden arz et, yetmezmıs gıbı gecmıs yıl karlarınıda ortaklara arz öncesı ver. patronlar yakında derkı alın şirkette sızın olsun. adamalr zaten hayaının volesını vurdular.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    yahu sana kac defa anlatacagim anlamiyormusun ?

yuksek karliligi olan sirketlerde defter degeri aranmaz.

kaldiki sen defter degeri nedir onu bile bilmiyorsun.

pddd si 1.2 olan guler yatirimda hissen yok ama pddd'si 4.2 olan rtalb de pozisyonun oldugunu soyluyorsun.

soylemlerin ile pratikteki uygulamalarin tamamen farkli.

bos adamsin vesselam
    5 tl lık hısseyı 20 kusurden arz et, yetmezmıs gıbı gecmıs yıl karlarınıda ortaklara arz öncesı ver. patronlar yakında derkı alın şirkette sızın olsun. adamalr zaten hayaının volesını vurdular.

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    yahu sana kac defa anlatacagim anlamiyormusun ?

yuksek karliligi olan sirketlerde defter degeri aranmaz.

kaldiki sen defter degeri nedir onu bile bilmiyorsun.

pddd si 1.2 olan guler yatirimda hissen yok ama pddd'si 4.2 olan rtalb de pozisyonun oldugunu soyluyorsun.

soylemlerin ile pratikteki uygulamalarin tamamen farkli.

bos adamsin vesselam

ya sen delımısın, guler dıye reel faal bır sırket yok. rtlb var ıse , a1 var ıse guler anlmalı. yanı guler bu ıkısınden işaret almadan adım atamaz. tutturmuş guler. nıye o zaman yukselmıyor senın guler ? neyı beklıyor ? madem ucuz, neyı beklıyor ? ben sana dıyeyım, rtalb ve a1 ı beklıyor

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    [emoji846]falım sakizlarindaki tipler gibisin ya.
    ya sen delımısın, guler dıye reel faal bır sırket yok. rtlb var ıse , a1 var ıse guler anlmalı. yanı guler bu ıkısınden işaret almadan adım atamaz. tutturmuş guler. nıye o zaman yukselmıyor senın guler ? neyı beklıyor ? madem ucuz, neyı beklıyor ? ben sana dıyeyım, rtalb ve a1 ı beklıyor

Sayfa 423/564 İlkİlk ... 323373413421422423424425433473523 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •