Originally Posted by Achiles Mesela ya böyleyse...A nın nereden başladığı da muamma her endekste farklı bir görünüm...YTD Sn. Achiles uzun süredir borsada olan biri olarak tekniğinizi gerçekten de beğeniyorum. Yazmadan edemedim. Emeğinize sağlık. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn achiles candır. Yeri başkadır.. Originally Posted by emregunes Sn. Achiles uzun süredir borsada olan biri olarak tekniğinizi gerçekten de beğeniyorum. Yazmadan edemedim. Emeğinize sağlık. Mi Note 10 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by oyunagelenadam Sn achiles candır. Yeri başkadır.. M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizin de yeriniz başka sayın jas. Originally Posted by JAS M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Originally Posted by oyunagelenadam Sizin de yeriniz başka sayın jas. M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi. Çok teşekkürler Dostum ama Sn Achiles gerçekten mükemmel bir arkadaş, tam bir entelektüel. EW de bana çok tur bindirir. Çok kıvrak bir zekaya sahip olduğu yazılarından çok net anlaşılıyor.
Forum Rules
Yer İmleri