Sayfa 247/427 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon
Arama sonucu : 3415 madde; 1,969 - 1,976 arası.

Konu: ALKIM - Alkim Alkali Kimya A.Ş.

1. Bizim trend yön değiştirdi. Trendin yönü artık aşşağı değil. Bellimi olur gelecek bilançodan bir ara trend elde ederiz belki Fakirin ümidi işte. Bakalım gelecek ne gösterecek.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

2. Bilanço kötü gelirse, önceden birilerine haber verildi o yüzden düştü gibi yorumlanır, iyi gelirse de sanki kötü gelecek algısıyla yatırımcının algısıyla oynandı diye yorumlanır. Görüldüğü üzere her şekilde baş sorumlu, tahtayı yapan ve arkasındakiler oluyor.
    Bu nahoş hareketlerin bir sebebi vardır herhalde.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

Sayın Bawer ben bu yıl Alkim den çok bir beklentim yok yeni fabrika üretim bir geçsin satış ve karlılık bakalım nasıl olacak çok bir beklenti içine girmemek lazım diye düşünüyorum.
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bilanço kötü gelirse, önceden birilerine haber verildi o yüzden düştü gibi yorumlanır, iyi gelirse de sanki kötü gelecek algısıyla yatırımcının algısıyla oynandı diye yorumlanır. Görüldüğü üzere her şekilde baş sorumlu, tahtayı yapan ve arkasındakiler oluyor.
    Bu nahoş hareketlerin bir sebebi vardır herhalde.
    ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by habala Yazıyı Oku
    Sayın Bawer ben bu yıl Alkim den çok bir beklentim yok yeni fabrika üretim bir geçsin satış ve karlılık bakalım nasıl olacak çok bir beklenti içine girmemek lazım diye düşünüyorum.

ASUS_X00TD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    O konuda sizinle aynı düşünüyorum, tam kapasiteyle yansımasını görmek lazım.
    Benim demek istediğim tam da bilanço arifesinde bu tür hareketlerin yanlış anlamalara sebep olacağıdır.

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    Dik gelirse
    Bir ihtimal daha var diyorsun yani.
    Dik geleceğini bile bile kötü göstermeye çalışmak 5 yıldan başlar.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,046
     Alıntı Originally Posted by bawer Yazıyı Oku
    Bir ihtimal daha var diyorsun yani.
    Dik geleceğini bile bile kötü göstermeye çalışmak 5 yıldan başlar.
    Az Muz Ver gibi bir fon almiyo ki alsa neler olur neler
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

Ne biçim düşüş bu. Helal olsun.

8.  Alıntı Originally Posted by yak Yazıyı Oku
    Ne biçim düşüş bu. Helal olsun.
    Abi reklam bunlar. Görünüşe aldanma. Düşsün aşşağıdan alırız. Ben sodyumdan çıkıp ordakileride alkime yatıracağım. Sodyumcular bir aşşa bir yukarı başımı döndürdü. Bu en azından stabil. Geçen bilançoda borç ödemişlerdi. Bu bilançoda pek kaytarackları yer yok. Bilanço iyi gelecek bence. Ondan sonrada bir ara trend olur. Ballı kaymak. O ara trendlede 20 leri görürsek çok iyi olur. Piyasaya bakarak ucuzuz. Artık 20 lerde olmamız lazım. Buralar alkime yakışmayan yerler. Selamlar.

Yatırım tavsiyesi değil. Bir an kendimi ambarda hissettim.
    Yukarıda yazdıklarım sesiz düşüncemin klavyeye dökülmüş halidir. Kesinlikle, al sat tut tavsiyesi niteliğinde değildir. Kelin ilacı olsa kendi başına sürer.

Sayfa 247/427 İlkİlk ... 147197237245246247248249257297347 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •