Sayfa 38/460 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon
Arama sonucu : 3679 madde; 297 - 304 arası.

Konu: KGYO - Koray Gayrı Menkul YO

1. Tavanda tekrar arkadaş lar

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. acaba tavanı bozan alan kimdi

3. Bize biri şu alan satan yapistirsa çok makbule geçer

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Takaslar ne durumda

D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. metro yatırım bugün 2 milyon 1,64 maliyet şekerde 1.2 milyon 1,52 maliyet

6. tahtanın oyun kurucuları metro ve şeker artık nereye kadar götürür nerde verir ele bilinmez dikkatli olmakta fayda var

7.  Alıntı Originally Posted by Vedattt Yazıyı Oku
    metro yatırım bugün 2 milyon 1,64 maliyet şekerde 1.2 milyon 1,52 maliyet
    1,595 ortalama maliyetleri, her ikisi de metronun dersek.
    Bu adamlar %50 ile %100 arasında para kazanma hedefleri var (en az)
    Diğer girdikleri kağıtlara bakıldığında görülebilir. Yani ucu açık bir durum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    Tabi satmaya başladılar mı orada olmak istemezsiniz. Ben sadece tecrübe ettiklerimi söyleyeyim. Satışlarını da farklı kurumlar üzerinden yapıyorlar. Yani alıma yüksek lotlar girip diğer farklı en az iki kurumdan satışı yapıyorlar veya diğer kurumlardan açığa satış yapıp sonra açıklarını ellerindeki lotlarla kapıyorlar. Kısacası çok ama çok dikkatli olmak gerekiyor, bu adamlar orman kanunları ile oynuyor. Karı görünce verin adamların ellerine (hedef karı).
    Herkese bol kazançlar!

Yatırım tavsiyesi değildir!

8.  Alıntı Originally Posted by elite1 Yazıyı Oku
    1,595 ortalama maliyetleri, her ikisi de metronun dersek.
    Bu adamlar %50 ile %100 arasında para kazanma hedefleri var (en az)
    diğer girdikleri kağıtlara bakıldığında görülebilir. Yani ucu açık bir durum[emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
    tabi satmaya başladılar mı orada olmak istemezsiniz. Ben sadece tecrübe ettiklerimi söyleyeyim. Satışlarını da farklı kurumlar üzerinden yapıyorlar. Yani alıma yüksek lotlar girip diğer farklı en az iki kurumdan satışı yapıyorlar veya diğer kurumlardan açığa satış yapıp sonra açıklarını ellerindeki lotlarla kapıyorlar. Kısacası çok ama çok dikkatli olmak gerekiyor, bu adamlar orman kanunları ile oynuyor. Karı görünce verin adamların ellerine (hedef karı).
    Herkese bol kazançlar!

Yatırım tavsiyesi değildir!
    kaçırdığımız bir noktada şeker 1,30 ufak ufak kagıdı topluyordu en son metro 1,47 ortalamayla 1,2 milyon lotta almış maliyetleri düşük nerden satmaya çalışır bilinmez ama çok dikkatli olmak lazım sonuç gözdede çok kötü yakalndım bu nedenle 1,68 satış için zincir emir verdim

Sayfa 38/460 İlkİlk ... 2836373839404888138 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •