Sayfa 240/1003 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1,913 - 1,920 arası.

Konu: Viop XXXVI

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yahu akıl var mantık var...dolar artarsa biliyoruz ki iğneden ipliğe her şeyin fiyatı artar...adamlar ne yapacak?o marketleri amme hizmeti için mi açtılar?5 liraya aldığı ürünü 6 liraya alıyorsa artık ona göre bir fiyatla satacak...suçlu nasıl marketler oluyor valla anlamak mümkün değil...

Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bimde tuvlet kagıdı 15 tl iken migrosta 30 tl bu resmen bir saçmalık. Bime nasıl olurda en yüksek cezayı alır.

Ceza kesmek istiyorsa bankalara kessin. Açıkladıları katlar Belli
    Başkan rekabet kurulu ciroya göre ceza verir.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

3.  Alıntı Originally Posted by Karax Yazıyı Oku
    Bimin endeksteki agirlini degistirmek lazim. Yerine hemen petkim ve krdmrd tez konula. Artik bimi fiskirtamazlar. Bu arada bim neyse o cezayi oder ama migros odeyemez.
    Dün bim yorumum sorulmuştu takip ettiğim bir tahta değil , yalnız arkadaş için biraz inceledim hem takas , hem graf olarak baktım.
    Takaslarda 1,5 aydan beri satış mevcut , alan ekip in elinde başka bir kurumdan satmadıysa 500.000 lot kalmış gözüküyordu.
    Cezaya gelince itiraz edebilirler , daha önemlisi belirsizlik kalkmış oldu.Endeks ağırlığı olan bir tahta pazartesi oyun bıme göre kurulacaktır badem sporda.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    migros'un tabutuna son çiviyi de çakmışlar

Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yine yapıştırdın hemen senaryoyu

yıllık gelir üzerinden ceza kesmişler. karar metninde var.

çok moral bozucu. enflasyonun sorumlusu bunlarmış.

bakalım patronlar ne diyecek bu işe. bimin ortakları parti içinde sağlam kelleler. şimdiye kadar siyaseti finanse ettiler, çok akıl verdiler partiye.
    Sallamaktan ciro üzerinden kesildiğine bakmak aklına gelmemiştir...
    Millet nasılsa yiyor...
    Fışkırıyor teorisi mucidi...
    Puhahahahahaha.
    Yeni yatırımcıyım. Benim yazdığımla yatırım yapmayınız. Selamlar.

6.  Alıntı Originally Posted by TÜRKOĞLU Yazıyı Oku
    yahu akıl var mantık var...dolar artarsa biliyoruz ki iğneden ipliğe her şeyin fiyatı artar...adamlar ne yapacak?o marketleri amme hizmeti için mi açtılar?5 liraya aldığı ürünü 6 liraya alıyorsa artık ona göre bir fiyatla satacak...suçlu nasıl marketler oluyor valla anlamak mümkün değil...
    Akil mantik ve malum parti. Esyanin tabiatina aykiri..

7. Ben olsam rekabet kurumunda bu yılın sonunda ceza olarak cironun yüzde 4 keserdim iki yerine .

Zaten iki ay kalmış değil mi bunu akıl edememişler

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,453
     Alıntı Originally Posted by el turco Yazıyı Oku
    yine yapıştırdın hemen senaryoyu

yıllık gelir üzerinden ceza kesmişler. karar metninde var.

çok moral bozucu. enflasyonun sorumlusu bunlarmış.

bakalım patronlar ne diyecek bu işe. bimin ortakları parti içinde sağlam kelleler. şimdiye kadar siyaseti finanse ettiler, çok akıl verdiler partiye.
    Patronlar öyle veya böyle (isteseler de istemeseler de) her zaman siyaseti finanse ediyorlar. Bu göstermelik cezalar ile yüksek enflasyonun müsaebbibleri tescillenmiş oldu. Bunlar gerektiğinde a.k. partisinin bozulan imajını kurtarmak için bu gibi saçmalıkları sineye çekerler. Eminim ki bizim (duyamayacağımız yöntemlerle) kesilen bu cezalar patronlara geri ödenir.

Kısacası gördüklerimizin hepsi tiyatro, hiç birisine inanmıyorum. Toplumu kandırmak için yapılan hamleler.
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Sayfa 240/1003 İlkİlk ... 140190230238239240241242250290340740 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •