Sayfa 613/812 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 4,897 - 4,904 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by frt77 Yazıyı Oku
    Biraz inceleyince bir şeyler ters gitmiş ama onu bulmak gerek.
    2021/6 ayda 100milyonluk satış yapıp 28milyon faaliyet karı ortaya koyarken, ne olmuşta bu çeyrekte toplam satış 150milyon üstünde olurkrken faaliyet karı 34milyona çıkarılmış. 6ayliktaki gibi devam etse 42-43milyon faaliyet karı yapmalıydı.
    Bizim 8-10milyon buhar olmuş.
    Bu hissede kontrol payı olan hisse varmi yoksa bunu toplayıp sahibinin elinden almak gerek.
    [emoji3]

SM-G780F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bunu anlayamayacak ne var şirket teneke üretiyor... Tenekenin hammaddesi de demir sac.. Açın 2020 Satışların maliyetinin hasılata oranına bakın Bi de bu bilançonun... Bu fark favökü baskılamaya yeterde artar bile.. Muhtemelen diğer en büyük artış pazarlama giderlerindendir.. Kimse gelip tenekeyi fabrikanızdan almıyor.. Hiç acaba son 6 ayda nakliye fiyatları ne kadar arttı araştırdınız mı? Böyle şirketler bu masraflar arttı mı zınk diye zam yapamaz.. Yıllık Yapılan anlaşmalar sözleşmeler var.... Yeni siparişler geldikçe yeni sözleşmeler yapacağı zaman fiyata katacaktır..ama demir sac fiyatları beni ilgilendirmez son bir senede nereden nereye gelmiş umrumda değil diyorsanız söyleyecek Bi şey yok. Borsanın operasyonel olarak en iyi yönetilen şirketinde art niyet arar durursunuz... Bu şirket süperman değil
    OMAHALI

2.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Bunu anlayamayacak ne var şirket teneke üretiyor... Tenekenin hammaddesi de demir sac.. Açın 2020 Satışların maliyetinin hasılata oranına bakın Bi de bu bilançonun... Bu fark favökü baskılamaya yeterde artar bile.. Muhtemelen diğer en büyük artış pazarlama giderlerindendir.. Kimse gelip tenekeyi fabrikanızdan almıyor.. Hiç acaba son 6 ayda nakliye fiyatları ne kadar arttı araştırdınız mı? Böyle şirketler bu masraflar arttı mı zınk diye zam yapamaz.. Yıllık Yapılan anlaşmalar sözleşmeler var.... Yeni siparişler geldikçe yeni sözleşmeler yapacağı zaman fiyata katacaktır..ama demir sac fiyatları beni ilgilendirmez son bir senede nereden nereye gelmiş umrumda değil diyorsanız söyleyecek Bi şey yok. Borsanın operasyonel olarak en iyi yönetilen şirketinde art niyet arar durursunuz... Bu şirket süperman değil
    Uretim planlamasi oyle olmaz, son bilancoda 60 Milyon TL. sirf stoklarda var.

Peynir icin, sut uretim artisi olan aylari bile dikkate aliyorlardir.

3.  Alıntı Originally Posted by Mykskstar Yazıyı Oku
    Butun ambalajcilar urun fiyatlarini ciddi oranda yukseltmeye basladi bile, hammadde fiyati yukseldikce cikti urunde ona gore fiyatlanacaktir, bantas in avantasi para yerine hammadde stoklarini yukseltmesi...

4. 2020 12nci ayından beri hep hasılatın %80 i satışların maliyetini oluşturmuş. Orada bir değişiklik yok.
    Pazarlama gideri de her çeyrek 1.2 milyon civarı

Sayın bidbas ifade etmiş aslinda

Her çeyrek normal faaliyet kârı 6 ila 8 milyon arasında.
    Bu çeyrek de öyle.
    Tek fark ekstra kambiyo karı yok.Diger çeyreklerde kambiyo karı var.

40 kusur milyon yatırım faaliyetlerine gitmiş.
    Tam bakamadım ama belki döviz pozisyonunu bu çeyrek yatırıma aktarmıştır.
    Yanlış bilgi vermeyeyim yine de .Sadece tahminim.

Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir

SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Yakinda bu fiyatlarin hayal olacagini baskilayan tarafin gormesi gerekir, ky nin topladigini unutmamasi lazim...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    kaynak var ama sahsi kaynaklarim sn. Tinaz
    bana gore kesin bilgi
     Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Sn.Hayek, bu konuda bir kaynak var mi ?
    "yatırım tavsiyesi değildir"

7.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    kaynak var ama sahsi kaynaklarim sn. Tinaz
    bana gore kesin bilgi

"yatırım tavsiyesi değildir"
    Citi nin elinde fazla mal kalmis olamaz, bir an once tahtadan cikmazi cok iyi olacak...

8. Stok miktarı artmış...

SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 613/812 İlkİlk ... 113513563603611612613614615623663713 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •