Sayfa 294/1003 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 2,345 - 2,352 arası.

Konu: Viop XXXVI

1. Rekor 12 ya da 13 çarşamba perşembe anca verir ...sonra bakariz

2.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim boynuzlu. Deprem gibi bilanço getirecek inşallah. Akşama bakarız.

Aylardır boynuzlu diom başka bişey demiom boynuzları yağladı, biledi, inceltti. Dikkat.
    Yaw sen ne zaman boynuzlu boynuzlu desen hem boynuzlu hemde borsa gümbürdüyor aşşa..
    Bu sefer bakalım tutacak mı..?

3.  Alıntı Originally Posted by TyphoonTrader Yazıyı Oku
    Endeks bey hayırdır ne yapıyorsunuz

https://www.tradingview.com/x/K2a6Rahr/
    Buralardan endeks shortladım, hedge maksatlı. Çok zorluyor. Dolar bazlı ucuzuz evet ama üst kanala da geldik dokunduk. 10 gündür yeşil bar var. Bir kısmını verdim ama pay longlar duruyor çoğunlukla.
    Amatör bir yatırımcıyım, yatırım tavisyesi değildir. Kendi analizlerimi sizinle paylaşıyorum, siz de sorgulamadan kabul etmeyin lütfen.

4.  Alıntı Originally Posted by discretus Yazıyı Oku
    1 endeks kontratı yaklaşık 1600 garan (16 kontrat) 'a karşılık geliyor değer olarak.. 16 kontratın alım satımı aynı anda yapsan spread 16 tl.. ykbnk ise 5500 tane (55 kontrat civarı) olduğunda 1 endeks kontratı değerinde şu an.. bunu aynı anda alıp satsan alış satış spread farkı 55 tl.. garan 'da 16 tl.. arada bu fark hoş olmadığı için nadir durumlar haricinde ykbnk alıp satmıyorum.. ama bazen pair trade hesabına işlem yapabiliyorum.. volatil kagıt..garan'a benziyor..
    Evet sistemci için de 20 lira altı kağıtlar çekici değil abicim. Mikro kademeler filan konabilir, bu sefer de millet kafayı yer herhalde robotlara yem olduk diye

Ama ne diyeyim temel şapkamla gördüğümü söylemek zorundayım 2 bilançodur çok çok çok beğeniyorum, ondan önce de beklentiye binaen al sat taşıyordum ama artık kesinlikle satmıyorum bence çok güzel bir kağıt.

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Yaw sen ne zaman boynuzlu boynuzlu desen hem boynuzlu hemde borsa gümbürdüyor aşşa..
    Bu sefer bakalım tutacak mı..?
    Bak şimdi memedabi gibi savunma yapacağım sana,

Abicim ben hep inflection pointlerde gelip yazıyorum boynuzlu diye. Yani şu an günlük bak RSI 80 üstü, indikatörler şişik, fiyat bollinger üstü. Buraya 20 kere gelse 19 kere düzeltme yer.

Ama bi giderse var ya....

Tek dediğim ucuz yani.

6.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Abicim boynuzlu. Deprem gibi bilanço getirecek inşallah. Akşama bakarız.

Aylardır boynuzlu diom başka bişey demiom boynuzları yağladı, biledi, inceltti. Dikkat.
    bugün mü ykb bilançosu ?
    alış yazdım vermedi iblis tayfa

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bak şimdi memedabi gibi savunma yapacağım sana,

Abicim ben hep inflection pointlerde gelip yazıyorum boynuzlu diye. Yani şu an günlük bak RSI 80 üstü, indikatörler şişik, fiyat bollinger üstü. Buraya 20 kere gelse 19 kere düzeltme yer.

Ama bi giderse var ya....

Tek dediğim ucuz yani.

tarihi dip..

8. tam shortcu katili piyasaya döndük 10 gündür. Short açanlar genelde zarar edip stop olmak zorunda kaldı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Sayfa 294/1003 İlkİlk ... 194244284292293294295296304344394794 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •