1725 tarihi zirve...
Çok teşekkürler Sn dalgacı,
Bana göre 5.1 zirvesi (bazı EW cilere göre de 5 zirvesi) yazdığım aralıkta olacak gibi görünüyor.
Eğer 5.1 zirvesi ise 5.2 realizasyonu 34300 altına sarkmaz ama 5 zirvesi ise 33300 altına iner, nerede durur şimdilik bilinmez.
Ben hala bu zirvenin 5.1 olduğunu düşünüyorum.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kaldırmış kopmuş gidiyor. Bugün 1650 lerde yapılan hacim korkunç. Bu iki hafta düşüş senaryom oracıkta bitti, oradan döndükten sonra bu durmaz. O malı devretmeden düşmez. Nerede devreder biz bilemeyiz. Short tuşuna Bugün basmadim, yarın duruma göre, ama ralliler genele yayılmadan bitmez, dandik küçük kagitlarda spekler kendini borsa dahisi zanneden yeni gelen arkadaşlara malı vermeden bitmez. Dikkat.
Uzun süredir uyarıyorum, böyle bir yükselişi bekliyordum, açıkçası genel pozisyonum da buna uygun idi, şimdi sakince zayıflama işaretleri arayacağım, günlük al ver short long yaparız o ayrı.
O değil de mohikan sevdiğimiz bi abimizdi, adabı giyinmeyi iyi bilirdi... 40 bin puan aşağı yazıp kafaya 30 bin puan yiyen bir tek elliott analizini gördüm, net şekilde batırır, öğrenmemeye yemin ettim zaten kafam da çok basmıyor.
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu da fikrim pozisyonsuzum bu kanalı kıramaz diye düşünüyorum. yukarıda bir yerde de kesin atlayan olur.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sn. Jas siz olmasanız elli otu çöp ötesi çöp ilan edeceğim ama sizin hatiriniza herhalde diğer kişiler yanlış kullanıyor diyorum
Ama bakın 8 senedir bu başlığı olurum, elli ot deyip de minimum 15 bin puan yemeyen bi sizi gördüm. Bi de hepsi çok aşırı iddialı...SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri