Sayfa 633/1006 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,057 - 5,064 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Bence sosisli sandviç yaninda bira satsak zengin oluruz munihte iyi gider[emoji39]

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    Nasil ticaret yaptigin cok mu karli?
    3 şirket ortağıyım.!!
    Kagıt üzerinde dönüşümlü 2 şirket kagıt üzerinde zarar yazar.!!
    Eski Doğu bloku Ülker’i müşteri pazarım.!
    Ordada şirketim var.!!
    Şimdilik böyle devam.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

Ukraynaya sat birşeyler.adamlar zenginlesecek.yilda 20000 yazilimci yetistiriyor.2000-5000 dolar maas aliyorlar.kiralar en az 500 dolar.

4. Merhaba, mutlaka konuşulmuştur arada fakat göremedim. Şu sıralar günlükte en cazip oran hangi banka ve oran ne civarda ?
    herkese selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

5. Sayın dudu yurt dışındakilerin çoğu krediyle ev alıp kiraya veriyor bu doğru , komik olan bu bütün Avrupa birliğinde ki ülkelerin hepsinde aynı sistem sıfır faizin olduğu yerlerde.
    Ayrıca fonlar bu kadar riskli ise millet niye fon alıyor bu millet bu işten anlamıyor mu

Alıntı Originally Posted by hellistheothers Yazıyı Oku
    Merhaba, mutlaka konuşulmuştur arada fakat göremedim. Şu sıralar günlükte en cazip oran hangi banka ve oran ne civarda ?
    herkese selamlar.
    Faiz oranları Ağustos ayında asfalda düşüp eriyen dondurma kıvamında.!!
    Bırak gerçek enflasyonu.!!
    TÜİK in çakma enflasyon rakamlarının çok altında.!!
    Bol kazançlar.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

7.  Alıntı Originally Posted by BOSPOROS Yazıyı Oku
    Faiz oranları Ağustos ayında asfalda düşüp eriyen dondurma kıvamında.!!
    Bırak gerçek enflasyonu.!!
    TÜİK in çakma enflasyon rakamlarının çok altında.!!
    Bol kazançlar.!!
    Doğru haklısınız hocam. Enag'ın %49 verisine göre faize koymak çöpten beter. Ancak 20-25 gün sonra ihtiyacım olacak bir miktar tl nakit geçti elime, boşuna caride tutup bankaya kazandırmayım istedim. Kopardığımız kardır.
    Selamlar.
    Burada yer alan yorum ve tavsiyeler genel niteliktedir. Bu tavsiyeler mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

Almanyada yasa cikti ev kiralari donduruldu 1250 euroda sanırım.

Sayfa 633/1006 İlkİlk ... 133533583623631632633634635643683733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •