Sayfa 671/1002 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,361 - 5,368 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    isse yöğün fönlar ile , içinde yöğün bi şekilde muntazanam sürekli fazla ağırlık düşürmeden isse taşıyan değişken fönların cazibesi , daha aktif olan yeni fönların civcivlenmesi sebebi ile benim için pek bir azaldı. Yani bugün dört yapraklı yonca babavanga'nın agresif tag heuer fönü varken , inliyo portföyün atak kobra ijlali varken , ne bileyim refiye'nin rapdiyesi varken , sonracıma temmuz ayı itibari ile bi tuhaflaşan fazla indi bindi yapmaya başlasa da gene de uzun vade için temkinli olmak kaydı ile !! sabırlı olunması gerektiğini içselleştirdiğim taşı toprağı altın istanbul'un ipaneması varken....bana bunlarla gel ... yani hantal yönetilen fönlardan cızlamı çiziyorum... niye peki ? çünkü hız , anında tepki ve değişen şartlara uyum zamanlarındayız da ondan... eskiden 55 yaşında bir kadın hırkasını giyer emekli modunda evde kadife koltuğunda oturur , mutfaktaki yemeğin pişmesini beklerken , sokaktan gelen geçeni izlerdi. hah işte şimdi artık o kadın , bacakları yırtık jean pantolon bi tshirtle ekim ortasında bodrumda sahilde instadan kolları omuzu dövmeli fotosunu atarken altını da hastaglerle dolu , kişisel gelişim zırvalığı mesajla süslüyor ... kendini sev , kendine iyi bak , harekete geç , sağlıklı yaşa , enerji al hayattan falan .... dinamik zamandayız enjoy loose yourself to dance yani ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. KUB'un ABD borsalarındaki olası düşüşten kaçınmak için bir planı varmı? Bir aksiyon alacaklar mı merak içindeyim.

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    yazıda düzeltme yaptım , sayfayı yenilerseniz .... hörmetlerimle... anlatamadığım bir kısım oldu ise onu da münasipçe yanıtlarız...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

4.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    isse yöğün fönlar ile , içinde yöğün bi şekilde muntazanam sürekli fazla ağırlık düşürmeden isse taşıyan değişken fönların cazibesi , daha aktif olan yeni fönların civcivlenmesi sebebi ile benim için pek bir azaldı. Yani bugün dört yapraklı yonca babavanga'nın agresif tag heuer fönü varken , inliyo portföyün atak kobra ijlali varken , ne bileyim refiye'nin rapdiyesi varken , sonracıma temmuz ayı itibari ile bi tuhaflaşan fazla indi bindi yapmaya başlasa da gene de uzun vade için temkinli olmak kaydı ile !! sabırlı olunması gerektiğini içselleştirdiğim taşı toprağı altın istanbul'un ipaneması varken....bana bunlarla gel ... yani hantal yönetilen fönlardan cızlamı çiziyorum... niye peki ? çünkü hız , anında tepki ve değişen şartlara uyum zamanlarındayız da ondan... eskiden 55 yaşında bir kadın hırkasını giyer emekli modunda evde kadife koltuğunda oturur , mutfaktaki yemeğin pişmesini beklerken , sokaktan gelen geçeni izlerdi. hah işte şimdi artık o kadın , bacakları yırtık jean pantolon bi tshirtle ekim ortasında bodrumda sahilde instadan kolları omuzu dövmeli fotosunu atarken altını da hastaglerle dolu , kişisel gelişim zırvalığı mesajla süslüyor ... kendini sev , kendine iyi bak , harekete geç , sağlıklı yaşa , enerji al hayattan falan .... dinamik zamandayız enjoy loose yourself to dance yani ...
    hocam bazen kendini anlamadığın oluyor mu?
    lütfen en azından fon adları az anlaşılır olsun.

5.  Alıntı Originally Posted by Byccx Yazıyı Oku
    hocam bazen kendini anlamadığın oluyor mu?
    lütfen en azından fon adları az anlaşılır olsun.
    Yazarımız TGA, IJA, RPD ve IPB'den bahsediyor.

6.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Yazarımız TGA, IJA, RPD ve IPB'den bahsediyor.
    Teşekkürler

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    Gönderi
    3,668
    matrix neo nun narenciye fönü paztesi günü işleme açılacak mı acaba ? tefli sitede işlem görüyor diye yazıyor... bilgisi olan var mı ?

8. Arkadaslar dun dolarda yillik yuzde 15 alan arkadas vardi.olay soyle.siz once bitcoin vs. Aliyorsunuz. Mesela 100 bitcoin aldiniz 1 sene sonra 115 oluyor ama bitcoin sayisi. Yani duserse gecmis olsun.ayrica adi duyulmus adam gibi eth gibi stakeler yillik yuzde 7 suan ve daha da azlaiyor.kisacasi btc dusmezndiyosunaz alin ama dusunce aglmayin.

Sayfa 671/1002 İlkİlk ... 171571621661669670671672673681721771 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •