Sayfa 649/1006 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Peter Schiff de aynısını söylüyor. Fed bi b*k yiyermez raadolun diyor.
    Ama şahin hanım çok kızmış.
    https://www.bloomberght.com/fedin-sa...ltiyor-2291533

2.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Bir kere tüm otomobillerin tamamının, tamamını geç yarısının bile li-on olması bana mantıklı gelmiyor. Pratik değil. Bir takım arızalar çıkacak o işin sonunda.

Kıçlarını yırtıyorlar build back better diye ama geri tepecek bence.
    5.25lik disketlerden sadece 2 usb çıkışı olan notebooklara geldik. Arada disketleri, cdleri, dvdleri hatta belli ölçüde usb bellekleri harcadık ki bu 25 seneden kısa sürede oldu. Dolayısıyla sen paradan haber ver biz sana ne piller bulacağız.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    5.25lik disketlerden sadece 2 usb çıkışı olan notebooklara geldik. Arada disketleri, cdleri, dvdleri hatta belli ölçüde usb bellekleri harcadık ki bu 25 seneden kısa sürede oldu. Dolayısıyla sen paradan haber ver biz sana ne piller bulacağız.

Mesele pil değil, altyapı. Yine geçen diyordu California'da belli saatlerde araçların şarj etmelerini yasaklamışlar. Heh heh.

Cali'nin göç verip, Texas ve Florida'nın göç alması tesadüf değil.

Paranın değerini üretim gücü belirler.!!
    Geyikciler seyreder.!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

5. Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Mesele pil değil, altyapı. Yine geçen diyordu California'da belli saatlerde araçların şarj etmelerini yasaklamışlar. Heh heh.

Cali'nin göç verip, Texas ve Florida'nın göç alması tesadüf değil.
    Apple telefon ilk piyasaya çıktığında mobil internet şebekesinin bunu nasıl kaldıracağı merak konusuydu. Şu anda Türkiye bile değişime ayak uydurdu.

Böyle sıkışma anlarında kırılım yaşanır. Bu kırılım insanlığı ileri taşır. Eğer siyasetçiler dünyayı berbat etmezlerse heyecan verici bir gelecek bizi bekliyor.

Video neden Kaliforniya’dan teksasa taşınmamız gerektiğini anlatıyor. Ben açıklamalardan tatmin oldum. Tek sorun Kaliforniya yerine Türkiye’de yaşıyor olmam
    https://m.youtube.com/watch?v=dpHRFr3rk6E

6. Benim anladığım fed faiz düşerse de arttırsa da bir halt olmaz. Rezerv para ve matbaa çalışır. Ya da yeni bir şey icat eder.
    Asıl soru şu,
    Amerika mı, Çin mi.
    Ticaret savaşı ABD lehine gelişirse Çin ne yapar.
    Bence bunu planlı yapıyorlar ki ABD ve halkı oluşan çalkantıdan az zararla çıksın.
    Enflasyon yaratarak Çin i ve bizim gibi kıytırıkları yok etmek. Tek Dünya Devleti ve köleleri.
    Borsalar ve emlak şişti. Patlayacak yer arıyor.
    Fakat crash olmaz. Yaptırmazlar.
    Fakat Kemerleri sıkı bağlamak lazım.
    Saygılar

7.  Alıntı Originally Posted by Westwind Yazıyı Oku
    Apple telefon ilk piyasaya çıktığında mobil internet şebekesinin bunu nasıl kaldıracağı merak konusuydu. Şu anda Türkiye bile değişime ayak uydurdu.

Böyle sıkışma anlarında kırılım yaşanır. Bu kırılım insanlığı ileri taşır. Eğer siyasetçiler dünyayı berbat etmezlerse heyecan verici bir gelecek bizi bekliyor.

https://m.youtube.com/watch?v=dpHRFr3rk6E

İyi de pilli araba dünyayı ileriye taşımıyor ki. Tam tersine geriye taşıyor.

60 saniyede depoyu fullemek vs. 15dk, yarım saat beklemek karşılaştırmasının galibi belli. Piller pratik değil.

Buna da otomatik cevap gelir şimdi akşamdan şarj et sen de diye. Evim Amsterdam'da zaten, kapımın önünde de şarj istasyonu var. Ederim tabi. Tabi tabi.

Yaşayıp göreceğiz.

8. Petrol çevreyi kirletiyor diyorlar. Ömrü dolan lityum pilleri nereye sokacağız bakalım.

Benim bildiğim li-on bataryanın ömrü dolunca bir daha bir işe yaramıyor. Yanlışsam düzeltin.

Yaşayıp göreceğiz.

Sayfa 649/1006 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •