Originally Posted by
Canmert
Herkese merhabalar foruma yeni üye oldum.Portföyüm:yüzde 6 hekts,yüzde 30 İsdmr, yüzde 5 eregl,yüzde 29 egser,yüzde 17 vesbe,yüzde 7 sasa,yüzde 6 ardyz.
Ustaların verdiği bilgilerden çok yararlanıyorum, şimdiden teşekkürler ellerinize gözlerinize sağlık
Herkese bol kazançlar dilerim
Portföyüm hakkındaki yorum, eleştiri ve önerilerinizi yazarsanız sevinirim, sorumluluk bana aittir
Vesbe ile ilgili genellikle eleştirenlerin patron korkusu var. Patron şöyle kötü, böyle fesat, peruklu vs. gibi şeylerle sürekli bir patron eleştirisi söz konusu, ama geçtiğimiz 5-10 yıla baktığımızda da yatırımcısına gerek hisse değeri olarak gerek temettü olarak baya kazandırmış. %75 sürekli ihracat yapan, %52 kapasite artışı yapacağını açıklamış bir firma vesbe. Ayrıca bildiğim kadarıyla birçok firmaya fason üretim yapıyor.
Tabi bir de VESTEL konusu var. Vestel'in çok borcu var. Vestel'in yatırımlarını eleştirenlerde var geleceği çok parlak hikayesi sağlam diyenlerde var. Vestel'in borçlarının vestel beyaz eşyaya olumsuz yansıması olur mu? bilemiyorum. Vesbe'den çekinen yatırımcıların bir kısmı da bu sebepten dolayı çekingen davranıyor olabilir, ayrıca zaman zaman patron satışları da oluyor. Bu satışlarda borç sebebiyle olabilir. Bilemiyoruz.
Vesbe'de kendime göre hatırı sayılır bir yatırımım var. Ben uzun vadede büyümemin devam edeceğini düşünüyorum. Ayrıca bedelsiz sermaye artırımından sonra piyasadaki pay sayısı arttı bunun da hissenin fiyatsal gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyorum.
Sonuç olarak amatör bir yatırımcıyım. Kendimi Vestel Beyaz Eşya'ya ortak oldum diyerek motive ediyorum.
Doğru mu yapıyorum yanlış mı yapıyorum zaman gösterecek...
Yazdıklarım kişisel görüşlerim olup, yatırım tavsiyesi değildir.
Paylaşımlarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri