Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 5,473 - 5,480 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    sagdaki kisim (aylik uc aylik filan) ile aratinca cikar sanirim tum fonlar, belli tarih aralik verince o tarihte mevcut olmayan fonlar cikmayabilir
    dediğim tarihle ilgili değil
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by ayurdakok Yazıyı Oku
    KAP'a yapılan portföy dağılım raporları ilgili aya ait portföy dağılımını yansıtması gerekmiyor mu ? Örneğin RPD 8 Kasım'da Ekim ayına ait portföy dağılımını atmış.
    kasım ayında gönderilen rapor , ekim ayının son günü itibari ile fönün ne işler çevirdiğini gösterir... temmuzda gönderilerilen rapor haziranda ne olduğunu , ocakta gönderilen rapor aralıkta ne olduğunu ..... şubat ocaktan , mart şubattan , nisan marttan , daha iyi olacak ahçı uşağa , uşak şöfere , şöfer bahçıvana ...
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3.  Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    altın ve GBC fonu taşıyanlar gözünüz aydın ons 1.832 eşiğini/direncini aştı....
    gbc de aylarca zararda bekledim pazartesi maliyetine yakın satış verdim, bizdeki şans bu kadar işte

4.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    gbc de aylarca zararda bekledim pazartesi maliyetine yakın satış verdim, bizdeki şans bu kadar işte
    yalnız değilsin ben de viopta long pozları kapatmıştım 1820'de. gerçekten çok güçlü teknik dirençler vardı ve kırması için hiçbir ciddi makroekonomik temel analiz sebep yoktu. ama yatırım piyasası böyle bazen süpriz yapmayı sever. sen yinede süprizlere inanmayacaksın yoksa istikrarlı kazanamazsın. long pozları bugün tekrar açtım 1850'de. 2 bin bekliyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by Kartal Yazıyı Oku
    Merhaba,

Yatırım fonlarının ilk 4 başlığında buralardaydım. 1 yıldan daha uzun süredir MAC, TCD ve NNF fonlarını taşıyorum. Portföyümün %90'ını ise uzun vadeli hisse senetlerinde kendim yönetiyorum. Bu kadar süredir sabırla tuttuğum TCD fonu artık sabrımı taşırdı ve satış emri verdim.

TCD'nin BIST-100 endeksini yenebildiği son gün 18.10.2021, o günden sonra her gün endeksin gerisinde performans gösterdi. Bende 2.9.2019 dan itibaren günlük veriler var. Daha önce 3.3.2020-12.3.2020 arasında 8 işgünü ve 7.4.2021-16.4.2021 arasında 8 işgünü, 28.5.2021-16.6.2021 arasında 14 işgünü aynı şekilde endeksten negatif ayrışmış. Ancak bu sefer 19.10.2021 den itibaren 15 gündür endeksten daha kötü performans gösteriyor. Artık pes ediyorum

30.9.2021-9.11.2021 arasında takip ettiğim fonların performansı şu şekilde :

İyi günler, bol kazançlar...
     Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Hosgeldiniz Kartal ustad. Mumkunse sizleri aramizda daha cok gormeyi dileriz. Bu basliga katkiniz cok buyuk 2-3 sene once paylastiginiz tablolari guncelleyerek hala kullanmaktayim. Emeginize saglik , bol kazanclar. Saygilar.
    Çok teşekkürler, sağlıklı günler dilerim.
    Saygılar...

6. Çok teşekkür ederim sayın Servetbey. Harika bir çalışma olmuş. Elinize emeğinize sağlık

M2006C3MG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Altın düşüyor şimdi.

perakende ve collendi gsyf seklinde yuzde 5 civari bisiler var ama ole tam anlami ile getir den olustugunu sanmiyorum, ole konusulda da onu belirtmek isterim burada....

Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yanılmıyorsam aynısından , qinvest portföyün EIC sinde de vardı getir girişim... finansman bonosu olması lazım.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 685/1002 İlkİlk ... 185585635675683684685686687695735785 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •