Anket Sonuçlarını Gör: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

Oylayan
344. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir

102 29.65%
  • dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı

23 6.69%
  • faizler insin, şimdi almak mantıklı değil

21 6.10%
  • ömür boyu alacak param olmayacak

16 4.65%
  • Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.

130 37.79%
  • İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.

52 15.12%
Sayfa 229/1014 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon
Arama sonucu : 8108 madde; 1,825 - 1,832 arası.

Konu: şu anda ev almak ne kadar doğru bir yatırım

1. satılamayan evler kiralanacak ama inşaat asla durmayacak, durursa ne olacak hepimizin malumu.

http://www.borsagundem.com/haber/sos...irecek/1205437

bu haber ne kadar gerçek bilemedim ama paylaşayım, SGK nın devlet tarafından kapatılan açığı 100 milyar TL yi geçti.

https://www.aydinlik.com.tr/kose-yaz...iklari-buyuyor

iddia ediyorum 2023 itibari ile emekli maaşları asgari ücretin yarısı seviyesine düşecek, boşuna BES I kaktırıp durmuyorlar.

fakirlere de araplara yapılan envai satıştan gelen para yedirilir, nereye kadar.

ben bilmiyorum bilen de yok umursayanda yok...

metropole bak çay demle.

hadii yalallhhhhhhhh arabistana. çocuk kapağı dayamış resmen cüppeliye.

https://www.youtube.com/watch?v=LbjhZC_M6Aw

Bunlar günlük metropol şehirimden manzaralar.

http://www.hurriyet.com.tr/genc-kizi...cikti-40496742
    Son düzenleme : EMLAK; 21-06-2017 saat: 12:41.

3. 3.cü sınıf afrika ülkeleri bile daha güvenli

en azından onlar ileri gidiyor ....

bizim nereye gittiğimiz belli.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    3.cü sınıf afrika ülkeleri bile daha güvenli

en azından onlar ileri gidiyor ....

bizim nereye gittiğimiz belli.
    3. Sınıf ülkelerde tehlikede olduğunuzu bilir bireysel tedbir alırsınız. Ama bizim gibi ülkelerde devlete güvenirsiniz. O nedenle tehlikelere karşı daha az savunmamız mevcut

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    O egeli ben değilim

5.  Alıntı Originally Posted by Egeli Yazıyı Oku

3. Sınıf ülkelerde tehlikede olduğunuzu bilir bireysel tedbir alırsınız. Ama bizim gibi ülkelerde devlete güvenirsiniz. O nedenle tehlikelere karşı daha az savunmamız mevcut
    Kendini savunabilecek gucu olanlar ancak is yapabiliyor.

Eger mafya gucunuz yoksa mahkemeye gider sekiz sene beklersiniz.

Hukuk devleti ya.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    işte onu diyoruz hocam, git ve adam gibi yaşa..
    ne işin var burda hala ? niye gitmiyorsun ??
    iş olanakların da çok daha mükemmel olduğunu rakamlar söylüyor, burda %10 işsizlik, orada %4.. nerdeyse tam istihdam, senin ölçülerine uygun bir iş de vardır illa ki.. aç kalmazsın açıkta kalmazsın, abd nüfusunun %15 kısmı yani 50 milyon kişi hükümetin dağıttı ticket'larla karnını doyuruyor, en kötü ihtimalde gider mcdonalds hamburgerini yersin hergün bedavadan..
    Abicim giden gidiyor zaten. Bak ne güzel biraz once anlamıyorum diye yazmışsın, bir zahmet anlamadığın bir konuyla ilgii insanlara tavsiye verme, laf sokmaya calışma.

7.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    işte onu diyoruz hocam, git ve adam gibi yaşa..
    ne işin var burda hala ? niye gitmiyorsun ??
    iş olanakların da çok daha mükemmel olduğunu rakamlar söylüyor, burda %10 işsizlik, orada %4.. nerdeyse tam istihdam, senin ölçülerine uygun bir iş de vardır illa ki.. aç kalmazsın açıkta kalmazsın, abd nüfusunun %15 kısmı yani 50 milyon kişi hükümetin dağıttı ticket'larla karnını doyuruyor, en kötü ihtimalde gider mcdonalds hamburgerini yersin hergün bedavadan..
    ABD'de isci olmak zordur.

Adami calistirirlar.

Supermen degilsen,orada ki is temposuna dayanamazsin, ya da ayakta 12 saat pompa basinda.

Diger ulkelerden goc edenlerle bizim turk asilli yurttaslarin nufusunu mukayese edersen gercek anlasilir.

Kanada'da 800.000 Greek, 50.000 Turk vardir, neden, cunku bizimki calismayi sevmez.

Sandelyesine ters oturacak, elinde cep telefonu sohbet edecek.

Yok boyle guvenlik olmaz, her saat basi devriye suradaki dugmeye bas derler, bizimki 3 gunde birakir isi.

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by ikare Yazıyı Oku
    Şimdiye kadar yazdiklarinizda samimi iseniz yıllardır abd de yaşadığınız, istanbulda evlerin çok ucuz olduğu düşünceniz vs..
    Gayrimenkulleriniz Istanbulda hangi bölgelerde ve hangi bölge ev hangi bölge isyeri ...?
    Biz de sizi örnek alalım madem...

SM-A710F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    esasinda alacaktim ama aileden bir iki arsa daire falan olunca daha fazla ustune eklemek istemedim

butun yumurtalari ayni sepete koymak istemedim. ABD deki butun param SP500 index fonunda

isler iyi giderse ABD de bir depo yada ticari bir mesken alip kiraya verip TR ye donmek istiyorum ama su dolarin global olarak degerinin asiri dusuklugu beni kaygilandiriyor

Yani ABD den dolar cinsinden kira gelirimle TR de ileride zorluk cekerim gibi geliyor. TR de dolar enflasyonun cok gerisinden geliyor. Bu kadar cok dolar basilmasi ve petrol ile dolar arasindaki baglantinin gittikce zayiflamasi baska bir sebebi

TR den daha fazla gayrimenkul almak olmaz, butun para ayni yerde durmasi cok riskli. Peki naapicam benimde kafam karisik

Istanbul altin gibi yer tamam dogru ama ben Istanbula degil Ege de bir yere tasinicam buyuk ihtimal. Emekliligimde soyle rahat sessiz bir yere tasinmak istiyorum. Hicbir Amerikalinin yada yasli kadinlarin ugramadigi bir yer olmali. Hep Turk olmali cevremdekiler. Oyle bir sahil kasabasi ariyorum

Sayfa 229/1014 İlkİlk ... 129179219227228229230231239279329729 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •