Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ben de her gün tirtikliyorum her iki hisseden ortak...dediğin gibi ilk çeyrek 200 üstü gelir mi diye hesap ederken hala ceyreklik 120-130 milyon fiyattan değer görüyor...biraz daha kassinlar bakalım patlaması da bir o kadar şiddetli olur...var bı hayalimiz bes sektöründen

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tırtıkla ortak tırtıkla. Tırtıklayanı pişman etmez.
    Ben senin ana bes şirketinde yokum ama fark etmez ikiside aynı diyebiliriz ortak . Tabi sen sermayeleri düşüğü seversin
    Son bi 10k daha alacağım var ve artık anhyt taki sessiz ve derinden bekleyişime başlarım. Takasa koysalar beni 23. Aracı kurum olurum ( yatırım ve e eklilik fonları dahil), ama dağınık hesaplar goclar, iz belli edilmez
    Bu kadarı fazlası ile kafi.

2. )))))) artık bı degerleme yaparsın ortak....RLC44 YATİRİMDAN ANHYT analizi
     Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Ben senin ana bes şirketinde yokum ama fark etmez ikiside aynı diyebiliriz ortak . Tabi sen sermayeleri düşüğü seversin
    Son bi 10k daha alacağım var ve artık anhyt taki sessiz ve derinden bekleyişime başlarım. Takasa koysalar beni 23. Aracı kurum olurum

3. Agesa da var bı Pegasus hareketi hayalimiz ortak pegasusta 15 liradan 100 e geldi...agesa bir gün niye olmasın diye aldık bakalım
    Son bi 10k daha alacağım var ve artık anhyt taki sessiz ve derinden bekleyişime başlarım. Takasa koysalar beni 23. Aracı kurum olurum ( yatırım ve e eklilik fonları dahil)

Agesa da var bı Pegasus hareketi hayalimiz ortak pegasusta 15 liradan 100 e geldi...agesa bir gün niye olmasın diye aldık bakalım

Bunu anca algoritmik alımlarla ve karşılıklı işlemlerle yapabilirler ortak. Aslında agesa buna baya müsait, halka açıklık ve sermaye olarak Pegasusta olan agesada niye olmasın diyebilirsin ama iyi bir haber lazım emeklilik şirketlerine. Pegasus thyao gazıyla gidiyor oysa zararda olan bi şirket şu anlık. Yani anhyt gitmeden bekleme demek isterim. Ama giderlerse agesa daha müsait.
    Ben öyle hareketler istemiyorum ortak, ağır yavaş her daim yükselen bi jumbo jet istiyorum, bol bol ikram yapan yolculukta.

5. Kesinlikle haklısın,her sene temettumuz artsın ve yillikta yüzde 30 üzeri kazanalım yeter elbet ilerde bı atraksiyon yapar daha sonra
    Bunu anca algoritmik alımlarla ve karşılıklı işlemlerle yapabilirler ortak. Aslında agesa buna baya müsait, halka açıklık ve sermaye olarak Pegasusta olan agesada niye olmasın diyebilirsin ama iyi bir haber lazım emeklilik şirketlerine. Pegasus thyao gazıyla gidiyor oysa zararda olan bi şirket şu anlık. Yani anhyt gitmeden bekleme demek isterim. Ama giderlerse agesa daha müsait.
    Ben öyle hareketler istemiyorum ortak, ağır yavaş her daim yükselen bi jumbo jet istiyorum, bol bol ikram yapan yolculukta.

Kesinlikle haklısın,her sene temettumuz artsın ve yillikta yüzde 30 üzeri kazanalım yeter elbet ilerde bı atraksiyon yapar daha sonra

Aynen ortak.
    Ama dediğin gibi çeyreklik 120 kar muamelesi görüyor. Geçen sene temettü vakti 12 tl idi ve ucuz diyorduk, karı artıyor borsa coşuyor kağıt daha dipte. Böyle bi tarafı da var.
    Aktif büyüklük 40 milyar tl!!! Kağıt 10 tl!!! Yersen. Bence aktif büyüklük/ sermaye/4 iyi bir oran. /3 denedim bana göre /3 gerçek ederi. Bölülerin biri finansal kar, birir bes biri hayat tarafı. Ama /4 deyip iskonto ekledim.

Sessiz kralım sen çok yaşa

Verhasıl kelam bu şirket TURSG ANSGR AKGRT gibi şirketlerden ayrılmalı. Piyasa böyle algılıyor.
    Ya da algılattırıyorlar.
    Şirketin geleceğini risksiz kazanç açısından mükemmel görüyorum.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •