-
Kesinlikle haklısın,her sene temettumuz artsın ve yillikta yüzde 30 üzeri kazanalım yeter elbet ilerde bı atraksiyon yapar daha sonra

Originally Posted by
RLC44
Bunu anca algoritmik alımlarla ve karşılıklı işlemlerle yapabilirler ortak. Aslında agesa buna baya müsait, halka açıklık ve sermaye olarak Pegasusta olan agesada niye olmasın diyebilirsin ama iyi bir haber lazım emeklilik şirketlerine. Pegasus thyao gazıyla gidiyor oysa zararda olan bi şirket şu anlık. Yani anhyt gitmeden bekleme demek isterim. Ama giderlerse agesa daha müsait.
Ben öyle hareketler istemiyorum ortak, ağır yavaş her daim yükselen bi jumbo jet istiyorum, bol bol ikram yapan yolculukta.
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hedef ilk 20 birgün
Ama temettülerle beleşe!!!
-
Alımlarım bitti.
Artık 9 tl isterseniz yapın ister 13 tl. Sizin paşa gönlünüz bilir.
Artık arclk, ccola, aygaz alacağım.
Yolun açık olsun anhyt. 3 5 çakalın elinde kalmışsın, ama sayelerinde beleşin beleşine topladık. Hedef 100 milyar aktif büyüklük!!
-
Hesaplamalarıma göre, En geç 2026 yılı 1 Ocakta 100 milyar aktif büyüklük,En az 1.425 milyar tl kar bekliyorum.
100 milyar aktif büyüklük 2025 yılında yakalanabilir,beklentim bu yönde,tabi doğal olarak 1.425 milyar karda!
Çünkü doğal olarak 2, 1 milyon BES üyesi minimum 150 tl'den yıllık 3,8 milyar TL birikiyor ve bunlarda değerlenecek.
Herhangi extra bir devlet desteği Us. hariç.
Ama total olan 40,2 milyar aktif büyüklükle beraber , gözüken 3 senede devireceğimizdir,çünkü 1 50 tl yatıranda var, evet donduranda var ama 3, 5 hatta 10 bin yatıranda var. Hedefe 3 senede ulaşacağız. inanıyorum...
Bilen bilir, pek yanılmam
-
Ortak analizler için teşekkürler ama beklediğin yıllık kâr hedefini fazlası ile aşacak dusuncesindeyim....seneye minimum 225 getirse 900 milyon yapar...her sene karını artıran bir şirket...gel senle 2 milyarda anlaşalım
)) ANHYT 2 milyar agesaya da 1.400-1500 diyelim ANHYT 40-50 agesaya da 80-100 TL diyelim
haaaaa olası bı yüksek bedelsiz gelirse o zaman fiyatı guncelleriz ortak

Originally Posted by
RLC44
Hesaplamalarıma göre, En geç 2026 yılı 1 Ocakta 100 milyar aktif büyüklük,En az 1.425 milyar tl kar bekliyorum.
100 milyar aktif büyüklük 2025 yılında yakalanabilir,beklentim bu yönde,tabi doğal olarak 1.425 milyar karda!
Çünkü doğal olarak 2, 1 milyon BES üyesi minimum 150 tl'den yıllık 3,8 milyar TL birikiyor ve bunlarda değerlenecek.
Herhangi extra bir devlet desteği Us. hariç.
Ama total olan 40,2 milyar aktif büyüklükle beraber , gözüken 3 senede devireceğimizdir,çünkü 1 50 tl yatıranda var, evet donduranda var ama 3, 5 hatta 10 bin yatıranda var. Hedefe 3 senede ulaşacağız. inanıyorum...
Bilen bilir, pek yanılmam
CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
twilight1517
Ortak analizler için teşekkürler ama beklediğin yıllık kâr hedefini fazlası ile aşacak dusuncesindeyim....seneye minimum 225 getirse 900 milyon yapar...her sene karını artıran bir şirket...gel senle 2 milyarda anlaşalım

)) ANHYT 2 milyar agesaya da 1.400-1500 diyelim ANHYT 40-50 agesaya da 80-100 TL diyelim

haaaaa olası bı yüksek bedelsiz gelirse o zaman fiyatı guncelleriz ortak
CPH1951 cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 milyar kar hedefler dahilinde ortak. Temkinliyim sadece. Senin dediğin karlar gelse agesa evet 80 100 tl kesin anhyt 30 tl anca
-
Eee sende tavana kitlesene. Bankalardan neyin eksik?
-
Londradan tek tuş istiyorum bank of anhyt ta.
Bank of anhyt, bir bankadan daha karlısı...
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri