Siz bu fiyatta tutun sessiz kralý, rlc44 topluyor.
Siz bu fiyatta tutun sessiz kralý, rlc44 topluyor.
Nasilda kastilar böyle ya,
CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ýþin ilginci ortak, aptal takýmý baský ile lotlarýn geleceðini sanýyor. Kalmýþ 4.5 ay temettüye. 20222 1.q. ya 5.5 ay. Hayaller temettü deðil, mi acaba 2022 1.q. minimum 225 m kar görür müyüz diyoruz? Kaðýtta 10 20 bin lot net satýþla düþürüyorlar.
Düþürün 10k lot daha cukkaladým.
Babayý alýrsýnýz.
Ben de her gün tirtikliyorum her iki hisseden ortak...dediðin gibi ilk çeyrek 200 üstü gelir mi diye hesap ederken hala ceyreklik 120-130 milyon fiyattan deðer görüyor...biraz daha kassinlar bakalým patlamasý da bir o kadar þiddetli olur...var bý hayalimiz bes sektöründen![]()
Týrtýkla ortak týrtýkla. Týrtýklayaný piþman etmez.
Ben senin ana bes þirketinde yokum ama fark etmez ikiside ayný diyebiliriz ortak . Tabi sen sermayeleri düþüðü seversin
Son bi 10k daha alacaðým var ve artýk anhyt taki sessiz ve derinden bekleyiþime baþlarým. Takasa koysalar beni 23. Aracý kurum olurum( yatýrým ve e eklilik fonlarý dahil), ama daðýnýk hesaplar goclar, iz belli edilmez
Bu kadarý fazlasý ile kafi.
Hedef ilk 20 birgün
Ama temettülerle beleþe!!!
)))))) artýk bý degerleme yaparsýn ortak....RLC44 YATÝRÝMDAN ANHYT analizi
Agesa da var bý Pegasus hareketi hayalimiz ortakpegasusta 15 liradan 100 e geldi...agesa bir gün niye olmasýn diye aldýk bakalým CPH1951 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer Ýmleri