Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Karatay,
    Dax beni en çok şaşırtan endeks oldu son 3-4 gün içinde. Dow, sp500 ve Nasd.q gibi güzel bir 4.dalga realizasyonu yapmadı ya da çok anlamsız bir realizasyon oldu. Bunu da, doğru mu yanlış mı, başka bir nedeni mi var bilemiyorum ama ben eurusd paritesindeki gerilemeye bağladım. Dxy endeksinde beklediğim geri çekilme ile gecikmiş bir realizasyon mu yapacak, yoksa Dow'un bundan sonraki ilk küçük realizasyonunda mı bunu gerçekleştirecek ben de merakla bekliyorum. Ama genel yön olarak ben yukarı hareketin devam edeceğini düşünüyorum.
    Dow'un 35125 civarına ineceğini (5.2 düzeltmesi) ben de bekliyorum ama önce yaşadığımız bu realizasyon sonrasında 5.1 zirvesine gidip ondan sonra buraya geleceğini düşünüyorum.
    Teşekkürler...

Son zamanlardaki hareketleri gerçekten biraz kafa karıştırıyor, eski zirvesinin biraz üzerinde olması da diğer sıkıntılardan biri...Ama aşağı gelmek gibi bir niyeti yok gibi şimdilik..
    Dediğiniz gibi Dow'un bir sonraki ara düzeltmesiyle ancak yapacak gibi...

Alıntı Originally Posted by Karatay Yazıyı Oku
    Teşekkürler...

Son zamanlardaki hareketleri gerçekten biraz kafa karıştırıyor, eski zirvesinin biraz üzerinde olması da diğer sıkıntılardan biri...Ama aşağı gelmek gibi bir niyeti yok gibi şimdilik..
    Dediğiniz gibi Dow'un bir sonraki ara düzeltmesiyle ancak yapacak gibi...
    Sn Karatay,
    Grafikleri inceleyince bir olasılık daha göründü, olur ya da olmaz bilemem. Eğer Dow, SP500, Nasd** yeni zirveye gidemeden aşağıya bir dip daha yapmaya giderse Dax ta 4. dalga dibini daha düzgün bir şekilde yapabilir. Yani belki 5.1.4 henüz tamamlanmamış olabilir bu üç endekste.
    Öyle ya da böyle, sonrasında hep beraber 5.1 zirvesine gitmeli endeksler diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. Sn JAS Bende birazcik short var suan 187x lere kadar extra short acmam 187x leri gorurse ordan agresif extra acarim
    normalde pozisyonda israr etmem stop noktasi her zaman vardir
    ama bu sefer stop yok inatla pozisyonu tutacagim
    Ha yukariya gitmeden duzeltme yaparsa mesela ykb de 2.7x leri gosterirse pozisyonu kapatip uzun zamandir yapmadigim seyi spotda yuklu mal alirim
     Alıntı Originally Posted by JAS Yazıyı Oku
    Sn Karatay,
    Grafikleri inceleyince bir olasılık daha göründü, olur ya da olmaz bilemem. Eğer Dow, SP500, Nasd** yeni zirveye gidemeden aşağıya bir dip daha yapmaya giderse Dax ta 4. dalga dibini daha düzgün bir şekilde yapabilir. Yani belki 5.1.4 henüz tamamlanmamış olabilir bu üç endekste.
    Öyle ya da böyle, sonrasında hep beraber 5.1 zirvesine gitmeli endeksler diye düşünüyorum.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

4.  Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Sn JAS Bende birazcik short var suan 187x lere kadar extra short acmam 187x leri gorurse ordan agresif extra acarim
    normalde pozisyonda israr etmem stop noktasi her zaman vardir
    ama bu sefer stop yok inatla pozisyonu tutacagim
    Ha yukariya gitmeden duzeltme yaparsa mesela ykb de 2.7x leri gosterirse pozisyonu kapatip uzun zamandir yapmadigim seyi spotda yuklu mal alirim
    Endeksin aşırı alımda olduğu doğru ancak yükselen trendde long-flat gidilmesi daha doğru diye düşünüyorum.

Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    Endeksin aşırı alımda olduğu doğru ancak yükselen trendde long-flat gidilmesi daha doğru diye düşünüyorum.
    Yükselen trendin neresinde olduğunuza bağlı. 5.3 sonrasında longu aklıma bile getirmem.

6. Pozisyon karli kapanmadigi surece dogru diyemeyiz zaten yazdigim gibi 187x lerden shorlara fazlaca ekleme yaparim
    o zaman stop mecburen koyarim ama o noktaya kadar stop olmak yok endeks birde all time high
     Alıntı Originally Posted by AmigoOrhan Yazıyı Oku
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •