Kalinlastirdigim yer bana mi yazildi
Uzerime alarak cevap vereyim:Bugun 50bin zarar ettik diyelim yeni eve geldim aksam seansina bakmadim
Viop benim gelir bekledigim bir i$ degil ,zaten her gun pozisyonda acmiyorum
Ben bugun zarar etmemis olsam tersine 50bin kar etmis olsa idim degisen bir sey olmuyacakti
bu pozisyonda 50bin yada 100bin zarar banada zarar verecek olsa zaten stop koyarim
bu pozisyonu actigimda normalde Kar al emri girmistim son anda sildim vardir herseyde bir hayir
bugun %8 aldilar bu demek degil ki yarin almiyacaklar bankalarin temmettu kisitlamalari ile ilgili bir seyler donuyorsa belki sabah 9.30 da bu haber gelicek yarinda %10 alicaklar yani belki bugunler iyi gunlerimiz
soyledigim gibi pozisyon acarken kar yada zarar benim gunluk yasamima zarar vermiyecek sekilde risk/ zarar alirim
bu pozisyonda biraz da inat var ha 2000 e mi goturecek teminat var gotursun kapatmiyorum
2500 e mi goturecek buyursun gotursun gene kapatmiyorum
Yaptigim dogrumu elbette hayir
08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum
Bear Abi bankalar ve hisseler gercekten ucuzdu
yani adamlarin bunu yapmasi gayet normal
Ama insanlarin kafalarini allak bullak ettiler guven kalmadi
Yok damak istifa yok MB gorevden al vs vs
20 liradan islem goren eregli 3.5 -4tl temettu vericek
13.50 den islem goren isdmir 1.29+ 2.5 tl temettu vericek
Su temettuler baska bir ulkede olsa herhalde hisselerin suanki fiyatlari en az 4 5 kat fazlasi olurdu
Bugun 11.60 dan alanlar kabaca 1.15$ dan almis oluyor gazeteci 3 sefer faiz indirip 2020 mart ayinda dolar 15 lira oldu diyelim
BBVA 12.20 den satacak olarak 0.80$ danmi satmis olucaklar ? kar bunun neresinde
12.20 zaten kesin gelir yarina. sabaha bir aksilik olmazsa vadeli fiyatladi bunu. Sonra bankanin 12.20 den almaya gonullu oldugu malı ben niye daha yukardan alayim. Neyse bu isler karisik oyun icinde oyun, dahada icinde bir oyun var.
Aslinda Bugunku zarari size yazmak lazim
Yillardir uyeyiz bu forumda 1 kisi su hisseyi yazdi diye donup 1 lot bile alim yapmadim
Ykb sordugumda Stop yok sonuna kadar devam demis olsaniz asagiya emir yazmayip direk aktif den alicaktim o gaz ile birazda yuklu diger hisse yapardim bu shortlara hic gerek kalmazdi
yazdim ve yeniden yazayim Nosfecagri ve Abka gercekten tebrikler
Mali alip uzerine sapa saglam oturdunuz ve guzel kar yazdi Gule Gule harcayin
ilerleyen zamanlarda insallah kat kat fazlasini kazanirsiniz
Tarikat kurun ilk murdiniz benim
hem bankalar hem x30 hisseleri tamam çok ucuz ama sırf bugün değil ki?
dön 1 ay önce burada ve diğer yerlerde yazılanlara bak ne konuşuluyordu şimdi ne konuşuluyor.
mart ayında olan ve bu gün olan gibi manipilasyonlar
herkesi iyice soğutacak sonunda kendi başlarına kalacaklar.
Bear_Bull
@BearBull26
normal şartlarda artık GARAN'ın 2022 ilk çeyrek sonuna kadar 12,20 TL yi geçmesi mantıksız olur...diyelim geçti gitti 15-16 TL oldu...kim gider o zaman elindeki GARAN'ı 12,20 TL den BBVA'ya verir?
Yer İmleri