Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon
Arama sonucu : 8045 madde; 5,865 - 5,872 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - IV

1. https://www.memurlar.net/haber/10008...-edilmeli.html

.....Eğer bir iki hafta içinde çok acil bir şekilde döviz kuruna bir şekilde müdahale edilmezse 1990'lı yılların devalüasyon - enflasyon sarmalına gireriz. TL'nin değer kaybı enflasyonu körükler, döviz yükseldikçe de millet döviz almaya başlar. Fiyatlar da dövize göre belirlenir. 1990'lara dönmek isteyen varsa buyursun devam etsin'' şeklinde konuştu.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Bahri beni bloklamistir. Goren haber ederse makbule gecer.

SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Emmi herjesi sever ve kucaklar.[emoji16]

Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

4. Böyle bir ortamda bana göre hisseciler çok sevinmemeli...

Neden?

1-Sahip oldukları varlıkların artma nedeni yerel paranın pul değerinden işlem görmesi. Yani gerçekte kazanılan bir şey yok.

2-Böyle krizlerde (1990 larda hazineden 30 cent olmadığından kriz çıkmıştı. Şimdi keşke öyle olsa. Eksi rezerv var) günün sonunda en çok sermaye piyasaları etkilenir. Dip seviyelerini görebilir.

3-Seçime tam takır hazine ve yüklü borçla girilirken artık nerdeyse tüm ekonomistler ülkede para politikasının kalmadığından bahsediyorlar. 500-600 artı rezervi olan Rusya bile faiz artırırken Don Kişot un değirmenle savaşı gibi biz tam tersi hareket yapıyoruz.
    Onlar salak mı? Ekonomiyi bilmiyorlar mı?

4-Böyle bir kriz içinde sadece bir "vaat" için tüm bankaların nasıl tavan yaptığına çok şaşırdım. Ortada para bile yok. MB swapları bile eriyor.

5-2022 de muhtemel seçimde şimdiki iktidar da gelsi başka hükümet de kurulsa mutlaka acı reçete içilecek. Hep öyle olmadı mı? Bu ortamda sermaye piyasalarına nasıl para girer?

6-2022 de FED para musluklarını kısacağına göre para BİST e hangi yolla girecek?

Bu nedenlerle BİST te TAVAN SEVİYEDEN yaşanan son hareketin yabancı fonların sene sonu vur kaç hareketi olduğuna inanıyorum.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

tesekkurler de bu ticari zekayi hic bi yerde uygulamiyoruz anca bole sohbetler ile paylasiyoruz haha

Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    [emoji106]Servet ustadsin ustad...

yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
    Senin mevduat hesabi varmis durum ne oldu? Benjo mu mevduat mi?
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Böyle bir ortamda bana göre hisseciler çok sevinmemeli...

Neden?

1-Sahip oldukları varlıkların artma nedeni yerel paranın pul değerinden işlem görmesi. Yani gerçekte kazanılan bir şey yok.

2-Böyle krizlerde (1990 larda hazineden 30 cent olmadığından kriz çıkmıştı. Şimdi keşke öyle olsa. Eksi rezerv var) günün sonunda en çok sermaye piyasaları etkilenir. Dip seviyelerini görebilir.

3-Seçime tam takır hazine ve yüklü borçla girilirken artık nerdeyse tüm ekonomistler ülkede para politikasının kalmadığından bahsediyorlar. 500-600 artı rezervi olan Rusya bile faiz artırırken Don Kişot un değirmenle savaşı gibi biz tam tersi hareket yapıyoruz.

4-Böyle bir kriz içinde sadece bir "vaat" için tüm bankaların nasıl tavan yaptığına çok şaşırdım. Ortada para bile yok. MB swapları bile eriyor.

5-2022 de muhtemel seçimde şimdiki iktidar da gelsi başka hükümet de kurulsa mutlaka acı reçete içilecek. Hep öyle olmadı mı? Bu ortamda sermaye piyasalarına nasıl para girer?

6-2022 de FED para musluklarını kısacağına göre para BİST e hangi yolla girecek?

Bu nedenlerle BİST te TAVAN SEVİYEDEN yaşanan son hareketin yabancı fonların sene sonu vur kaç hareketi olduğuna inanıyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by virtue Yazıyı Oku
    Böyle bir ortamda bana göre hisseciler çok sevinmemeli...

Neden?

Ben seviniyorum yine de

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

Benim vadesiz hesapta para miktari sifir tl
    Para bosta birakilir mi hani kizini dovmessen dizini doversin gibi dusun
    kacar davulcuya borazanciya hehe

en kotusu ppf al yahu...

Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    demekki maaşı alıp dövize çevirip ay sonuna kadar bozdur bozdur harca dönemindeymişiz meğer

dün maaşı aldım TL tuttum hata etmişim zarar sinek kadar olsa da prensip olmalıymış

nerde o soğan 5 tl olacakçılar özür dilemedi mi hala haysiyetsizler 10 lira olacak demedikleri için özür borçlular.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Sayfa 734/1006 İlkİlk ... 234634684724732733734735736744784834 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •