Sayfa 159/184 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon
Arama sonucu : 1467 madde; 1,265 - 1,272 arası.

Konu: LKMNH - Lokman Hekim Sağlık

1. Kendi kendilerine alıp veriyorlar...

2. 40 dk işlem olmayan yerde böyle anca kendi karşılıklı işlemle hisse yükselir.

3.  Alıntı Originally Posted by Ahmetmutlu Yazıyı Oku
    Bu firma yatırımcısı yararına bir karar vermez.Satış yapsalar bile o para bir şekilde yok edilir.Yaptıkları açıklamaya bakılırsa eski bir açıklamayı şimdi yolluyorlar. Hastane işi yapanlar neden öğrenci yurdu yapar bir düşünün.Vakıf öğrenci yurdu hayvancılk gibi faaliyetleri araştırın bakın kimler yapar. Ky düşmanı bir yönetimi var.
    Şirket elindeki binayı kredi yurtlar kurumuna kiraya vermiş. İşletmecisi kendi değil. Varlık satışlarının Haysüt ile sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Şirketin profesyonel bir yönetimi olmayabilir ama yine de KY düşmanı demek ne kadar doğru bilemedim keza Lokman kadar detaylı faaliyet raporu hazırlayan kritik kalemleri paylaşan bir şirket daha görmedim.

4. Şirketimize son dönemde
    yatırımcılardan gelen sorular üzerine, aşağıdaki açıklamanın yapılmasına gerek
    duyulmuştur.

LHÜ Ankara Hastanesi ile olan işbirliğimize
    ilave olarak, 2021 yılının Eylül ayında faaliyete başlayan LHÜ Diş Hastanesi
    ile Şirketimiz arasında “Ortak Altyapı ve Kaynak Kullanım Protokolü†imzalanmış
    olup bu çerçevede;

a) web sitesi, çağrı merkezi ve bilgi sistemleri altyapısının ortak
    kullanımı

b) insan kaynakları, bilgi işlem, medikal muhasebe, kurumsal
    iletişim, sağlık turizmi, kalite yönetimi, pazarlama ve mali işler konularında
    ortak kaynak kullanımı yapılmaktadır.

Şirketimizin protokolde yazılı konularla sınırlı olmak
    kaydıyla sunacağı hizmetlerin bedeli tahsil edilecektir.

Yukarıda açıklanan çerçevede,
    sahipliği ve yönetimi kamu tüzel kişiliğine haiz Lokman Hekim Üniversitesi’ne
    ait olan LHÜ Söğütözü Diş Hastanesi ile
    yapılan protokolün şirketimiz faaliyetlerine olumlu katkı sağlayacağı
    kanaatindeyiz.

Önemli bir haber daha geldi bugün.

5.  Alıntı Originally Posted by VaLeNTiNe Yazıyı Oku
    Şirket elindeki binayı kredi yurtlar kurumuna kiraya vermiş. İşletmecisi kendi değil. Varlık satışlarının Haysüt ile sınırlı kalacağını düşünüyorum.

Şirketin profesyonel bir yönetimi olmayabilir ama yine de KY düşmanı demek ne kadar doğru bilemedim keza Lokman kadar detaylı faaliyet raporu hazırlayan kritik kalemleri paylaşan bir şirket daha görmedim.

Şirket elindeki binayı Kredi Yurtlar kurumuna vermedi. Bu binayı borçlanarak yaptı. Sadece hastane işletmecisi olduğu düşünülen topluluk neden böyle bir girişime soyunduğu halen soru işaretidir.

Ky düşmanlığı şirketin değeri ile oluşan sonuç ile özetlenebilir. Şahsen bu firmaya güvenmiş bir yatırımcı olarak neden sektörün en düşük değerlemesine sahip durumdayız.

Bu durumun sorumlusu yatırımcı olamaz.

IMF başkanı gibi global yorumlar yapmak bu şartlarda başkanın haddi değil. Piyasa değeri buna izin veremeyecek durumda. Bu yorumu Muharrem Usta yapabilir çünkü firmasının durumu bu yorumu yapmasına olanak sağlıyor.

Ben bu yorumu hadsizlik olarak değerlendirdim.

Faaliyet raporunun ayrıntılı olması zaten olması gereken normal bir akış. Bunları paylaşmayan şirketlerin sorumsuzluğu şirketin başarısı gibi göstermek rasyonel bir bakış açısı değil.

Diğer faaliyet raporlarında olmayıp Lokman Hekim de olan ayrıntı nedir o da ayrı bir tartışma konusu. Şahsen kısır faaliyet raporu ile yüksek değerlemeye sahip olmayı tercih ederdim.

Şirket yönetiminin profesyonel olmamasının nedeni şirketin hâkim ortağının olmamasından dolayıdır.

Ezcümle, şirketin yönetim kurulu başkanı bu koltuğu hak etmediği liderlik vasıflarını sağlayamadığı şirketi konsolide edemediği piyasanın verdiği değer ile özetlenmiş durumdadır.

Örmek EGEPO hastaneleri piyasa değeri.

6. Hisseyi istedikleri gibi hareket ettiriyorlar...Alan satan hep aynı kurumlar..

7. kendileri çalıyor kendileri oynuyor.

8. İnekleri satıcaklar galiba normalde -2 3 olurdu.

Sayfa 159/184 İlkİlk ... 59109149157158159160161169 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •