Artan

173,80 10 14:56
445.060,00 10 13:55
16,00 9.97 14:57
260,00 9.61 13:55
2,06 9.57 14:57
Artan Hisseler

Azalan

172,80 -10 13:55
583,50 -9.95 14:57
31,50 -9.95 14:57
115,10 -9.94 14:57
10,07 -9.93 14:54
Azalan Hisseler

İşlem

7.259.332.101,18 14:57
5.169.445.208,90 14:57
3.971.579.787,26 14:57
3.531.058.301,20 14:57
3.422.890.385,75 14:57
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8020 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop XXXVI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    AKP’li Cahit Özkan: “Acaba Japonya 114 Yen olan dolar kurunu göstererek kendi ekonomisini değerlendiriyor mu?â€
    Bu mantıkla bunlar ülke yönetiyor yazıklar olsun
    gerçekten yazıklar olsun. Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum. Üniversite mezunu parlak gençler işsizler, 3 kuruşa çalışıyorlar, iş bulamayanlar intihar ediyor ama şahısa mv maaşı veriyoruz.
    Gerçekten bizi bu duruma düşürenlere bin kez yazıklar olsun...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

2.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    gerçekten yazıklar olsun. Bu nasıl bir cehalettir anlamıyorum. Üniversite mezunu parlak gençler işsizler, 3 kuruşa çalışıyorlar, iş bulamayanlar intihar ediyor ama şahısa mv maaşı veriyoruz.
    Bakın açlık insana herşey yaptırır.
    geçen haberlerde denk geldim 15 yaşında çocuklar ellerine aldıkları bıçakla yolda gözüne kestirdiği kişilerden para istiyor.Düzen bozuluyor .

3. Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.
     Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.

Valla öyle oldu, kardeşim 3 yıl önce ingiltereye yerleşti, dün itibariyle TL varlığı da kalmadı, evi de satmıştı 2 ay önce. RTE nin son konuşmasıyla hisse senedi yatırım fonu vs ne var ne yok satıp çıktı
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

5.  Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Valla öyle oldu, kardeşim 3 yıl önce ingiltereye yerleşti, dün itibariyle TL varlığı da kalmadı, evi de satmıştı 2 ay önce. RTE nin son konuşmasıyla hisse senedi yatırım fonu vs ne var ne yok satıp çıktı
    İngiltere de iş ayarlamış mı yada ne iş yapıyor orda, millet yurd dışına gidelim orada yerleşelim diyor da, orda iş var mı. Türkiye ye gelen Suriye liler gibi olmayalım gurbet ellerde.
    ALTINS1 : 98.80 ASELS : 224.80 TARİH 26.12.2025
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    İngiltere de iş ayarlamış mı yada ne iş yapıyor orda, millet yurd dışına gidelim orada yerleşelim diyor da, orda iş var mı. Türkiye ye gelen Suriye liler gibi olmayalım gurbet ellerde.
    Tabi orada çalışıyor. Sabit işi var. Hedefi ev alabilmek şuan için İngiltere'de

7.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Aklı olan yurt dışına. Malesef. Hata ettik ülkemize inandık güvendik o da şimdi bize s...git diyor gitmek zorunda kalacağız malesef.

otur oturduğun yerde yav.
    geçen arkadaş aradı cayır cayır buluşalım diye almanyaya gidiyormuş
    verdikleri para 3 bin avro.
    sen 3 bin avroya mı gidiyon dedim heee dedi.
    sustum.
    gideceksen de visionla git.
    para da neyse de vizyonsuz adama dayanamıyom ya ora gidip market vidyosu çekiyo.

8. Nereye gittiğine göre fena para değil. Bekarsa, çok pahalı bir şehirde değilse para biriktirir deneyim kazanır 2 3 seneye çok farklı yerlere gelebilir.

Ben o paraya gitmem malum aile çoluk çocuk sefil olurlar.

Mantikli tekliflere açığım
     Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    otur oturduğun yerde yav.
    geçen arkadaş aradı cayır cayır buluşalım diye almanyaya gidiyormuş
    verdikleri para 3 bin avro.
    sen 3 bin avroya mı gidiyon dedim heee dedi.
    sustum.
    gideceksen de visionla git.
    para da neyse de vizyonsuz adama dayanamıyom ya ora gidip market vidyosu çekiyo.

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •