Artan

49,50 10 15:06
771,00 9.99 15:08
42,04 9.99 15:07
35,74 9.97 15:07
34,46 9.96 15:08
Artan Hisseler

Azalan

248,90 -9.98 13:55
3,23 -9.78 15:08
104,40 -8.82 13:55
104,50 -8.81 15:08
23,66 -7.79 15:08
Azalan Hisseler

İşlem

15.283.843.019,75 15:08
9.620.251.777,50 15:08
5.969.413.500,54 15:08
5.052.486.549,40 15:08
4.859.458.078,85 15:08
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 2697 madde; 1 - 8 arası.

Konu: TMPOL - Temapol Polimer Plastik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    2021/9 aylık ta 21 milyon nakıt duruyor, stoklar daki artış ta iyi durumda,

Ne kötü olur doların bu sevıyede kalması kar marjımızı azaltabilir.
    Zam yapsın bunlarda gözleri kör değil ya neyse kayserililer işini bilir [emoji1] saygılar

Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Zam yapsın bunlarda gözleri kör değil ya neyse kayserililer işini bilir [emoji1] saygılar

Temapol'ün müşterisiyiz, bize ürünleri euro olarak satıyorlar ama her ürün grubunu böyle mi satıyorlardır bilemiyorum.

3.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Temapol'ün müşterisiyiz, bize ürünleri euro olarak satıyorlar ama her ürün grubunu böyle mi satıyorlardır bilemiyorum.
    Tüm kur farkını fiyata yansitamazlar ya bencede değilse kime satacaklar kar marjı düşebilir gerçekten ytd...

4. Kayserili para kazandırmaz adama.Örnek ismail Tarman. Bucim
     Alıntı Originally Posted by haldırhuldur Yazıyı Oku
    Tüm kur farkını fiyata yansitamazlar ya bencede değilse kime satacaklar kar marjı düşebilir gerçekten ytd...

SM-A525F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Şirketi ara ara arıyorum kurumsal olarak kimle çalışıyoruz diyorum gizli diyor neden gizli diyorum alanımıza saldırırlar diyor hangi ürünleri alıyorsunuz kurumsal olarak hangi müşteriler var bilginiz varsa daha iyi olur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    Şirketi ara ara arıyorum kurumsal olarak kimle çalışıyoruz diyorum gizli diyor neden gizli diyorum alanımıza saldırırlar diyor hangi ürünleri alıyorsunuz kurumsal olarak hangi müşteriler var bilginiz varsa daha iyi olur

Akrilik sheet alıyoruz, rakiplerimiz de satın alıyor temapolden, mobilya sektörüyüz. Yaz ayları siparişlerimiz zayıftı ama 3. Çeyrek ve içinde bulunduğumuz 4. Çeyrek bizim talepler güçlü. Diğer ürün gamlari için durumu bilemeyecegim maalesef.

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7.  Alıntı Originally Posted by debo Yazıyı Oku
    Akrilik sheet alıyoruz, rakiplerimiz de satın alıyor temapolden, mobilya sektörüyüz. Yaz ayları siparişlerimiz zayıftı ama 3. Çeyrek ve içinde bulunduğumuz 4. Çeyrek bizim talepler güçlü. Diğer ürün gamlari için durumu bilemeyecegim maalesef.

M2003J15SC cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Teşekkürler bilgi için otomotivde büyük siparişler var diyorlar özellikle elektrikli araçlarda ağır olan batarya otomotiv üreticilerini plastik kullanmaya itmiş ve temapol kalitesi yüksek plastik levha olarak katkı sağlıyor üreticilere diğer mobilya,inşaat,medikal …vs işleri ve yeni girilen ürünleri ilersi için düşünemiyorum tek korkum yönetim zaafiyeti ilk büyük harekette iyi mal sattılar

Alıntı Originally Posted by FEDERAL03 Yazıyı Oku
    Teşekkürler bilgi için otomotivde büyük siparişler var diyorlar özellikle elektrikli araçlarda ağır olan batarya otomotiv üreticilerini plastik kullanmaya itmiş ve temapol kalitesi yüksek plastik levha olarak katkı sağlıyor üreticilere diğer mobilya,inşaat,medikal …vs işleri ve yeni girilen ürünleri ilersi için düşünemiyorum tek korkum yönetim zaafiyeti ilk büyük harekette iyi mal sattılar

şirket hisse satışını yatırım ve büyüme amacıyla mı kullanıyor.
    bunu bilebilsek hiç sorun değil daha da güzel günler görürürüz ki benim uzun vade beklentilerim yüksek.
    bir de fk olarak hisse ederinde sayılır 25 tlye takılmamak lazım. daha güçlü bilançolar şart.
    ''dokuz ayrı kadınla ilişkiye girerek, bir ayda çocuk sahibi olamazsınız''
    ''yazdıklarım yatırım tavsiyesi değilidir.Acemi lafıyla iş yapmayın''

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •