Sayfa 79/142 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon
Arama sonucu : 1136 madde; 625 - 632 arası.

Konu: ANHYT - Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş.

1. Ortak agesa CEO'su 2020 yılında bes sektörü için daha yolun başındayız demişti...yolun sonunu bı görelim bakalım...potansiyelin ne kadar çok olduğunu söylüyordu aslında

CPH1951 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak agesa CEO'su 2020 yılında bes sektörü için daha yolun başındayız demişti...yolun sonunu bı görelim bakalım...potansiyelin ne kadar çok olduğunu söylüyordu aslında

Bu kadar genc nufusun oldugu yerde bu sekktor kolay kolay durmaz bencr.
    Syg ytd

Lenovo K33a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.
    "Memleketim varsa ben de varım."

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak valla ağzımızı sulandiriyorsun ama bak

Ortak ama gerçekler bu. Bizim akgrt tursg ansgr ile ortak en ufak bir yanımız yok. Biz değişik böyle sanki bir banka mıyız, yatırım bankası mı desem aracı kurum mu desem, merkez bankası mı, emlak konut mu bilmiyom ama yaw herkesin elma olduğu yerde ejder meyvesiyiz. Millet leblebi iken kajuyuz.

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Bu kadar genc nufusun oldugu yerde bu sekktor kolay kolay durmaz bencr.
    Syg ytd

Gençlerde para yok dostum. Ama millet çocuğu için yemez içmez bes yapar ve öder. Bu ekmek almak gibidir.

Alıntı Originally Posted by twilight1517 Yazıyı Oku
    Ortak agesa CEO'su 2020 yılında bes sektörü için daha yolun başındayız demişti...yolun sonunu bı görelim bakalım...potansiyelin ne kadar çok olduğunu söylüyordu aslında

E çünkü aktif büyüklüğü büyüyor dostum adamda biliyor agesanın aktif toplamı 38 milyardan 100 milyara kolayca çıkacak. Artık cep dolu. Sıfırdan başlamaktan daha farklı bir pozisyonda, insanlar gergin, neden ölüsü 150 tl yatırmasınki? Ayrıca bi ev araba alsan kredi çeksen krediler artık çok büyük ve hayat sigortaları da. Enflasyondan dolaylı ve direk olarak etkileniyoruz. Aktif büyüklüğü hele bi 100 milyara gelsin Daha bunun 200 milyarı 300 milyarı hatta 1 trilyonu var.
    İnşallah hayırlısı ile görürüz.

6.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Gençlerde para yok dostum. Ama millet çocuğu için yemez içmez bes yapar ve öder. Bu ekmek almak gibidir.
    Gencler evlenir onlar da bese girer.
    Duzelir ekonomi hep boyle gitmez ya...
    Ytd syg

Yazdıklarım yatırım tavsiyesi içermez.Yatırım tavsiyesi verecek yetkinlikte değilim.

Alıntı Originally Posted by uzunvade87 Yazıyı Oku
    Gencler evlenir onlar da bese girer.
    Duzelir ekonomi hep boyle gitmez ya...
    Ytd syg

Evet gençler akıllı artık. Bese daha kolay girerler.
    Ama ekonomiden cidden çok şüpheliyim. Doları olana çalışan adi bi düzen var. Millette dolar stokcusu. Yatırım desen sıfır, bendede valla 10 milyon dolar olsa şu şartta bende ufak fabrika açmazdım çünkü korkardım. Önümü görmem lazım.bu noktada pek bişeyde diyemiyorum ama bir gerçekte şu ki Mezarlarını sanki dolarla süsleyecekler. Biraz ekonomiye can verin yaw.
    Bense Ölümüne The Bank of ANHYT!!! Tek dolarsız, ama 5 eurom var!!severim almanları

8.  Alıntı Originally Posted by RLC44 Yazıyı Oku
    Evet gençler akıllı artık. Bese daha kolay girerler.
    Ama ekonomiden cidden çok şüpheliyim. Doları olana çalışan adi bi düzen var. Millette dolar stokcusu. Mezarlarını dolarla süsleyecekler.
    Bense Ölümüne The Bank of ANHYT!!!
    Bu ulke neleri atlatti bunlari da atlatir.
    Potansiyeli fazla bu ulkenin abi siz daha iyi bilirsiniz benden.Ulkeme dair umudum hic azalmaz benim.Azalirsa zaten burada yatirim yapip yasayamam;)

Ytd syg

Sayfa 79/142 İlkİlk ... 2969777879808189129 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •