Erken seçim hikaye.Siyasi olur yazarlığı olan bunu çok rahat görür.Anketler dipteyken ,ekonomi berbat iken seçime neden gitsin
en azından 3600,eyt vs. yaparak gitmek ister.
Erken seçim hikaye.Siyasi olur yazarlığı olan bunu çok rahat görür.Anketler dipteyken ,ekonomi berbat iken seçime neden gitsin
en azından 3600,eyt vs. yaparak gitmek ister.
bence imkansıza yakın çünkü şu an akp lehine olan hiçbir gelişme yok...bu ortamda seçime gitmek zaten ben gidiyorum bari erkenden kalkayım masadan demektir...
haaa olurda böyle bir karar alınırsa bence satış gelir borsaya çünkü bademlerin pozu var...bir an evvel nakite dönmek isterler diye düşünüyorum...ama bence seçim meçim olmaz...
olması için en iyi ihtimalle çok kısa sürede eyt, 3600 ek gösterge bilmem ne yani tribünlere oynayacak ne kadar koz varsa oynanması lazım...
ben ihtimal vermiyorum...erken seçime yani...
ama burası TR bu kadarda olmaz dediğimiz her şey oluyor...
Aklın yolu bir burası fanatik dolu ve burası indikatör..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Köpeğe iftira atan tek milletiz..
Aziz Nesin haklı...
Eşek dolu ülke..M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben bu halkı tanıdımsa erken seçim istemem çünkü gelecek iktidar enkaz devralacak halkta yeniyi suçlayacak eskisini arayacak. o yüzden iyice bir toka batalım ondan sonra.
Merhaba Forumdaşlar..
Bist U100 sizce bu yılı nasıl kapatır??
Buyrun yarışmaya.. Kazananları hem bol kazanç bekliyor.. hem de sürpriz hediye var.
https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=51782
Yer İmleri