kalem pil bile üretemiyorsun.. mallar
Originally Posted by EMLAK kalem pil bile üretemiyorsun.. mallar üle dema üle dema, yıldız tilbeyi merkezin başına getirselerdi, malüm enztrumanda sorunumuz hiç olmazdı. gıymetini bilemedik. asdadad
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by şahit üle dema üle dema, yıldız tilbeyi merkezin başına getirselerdi, malüm enztrumanda sorunumuz hiç olmazdı. gıymetini bilemedik. asdadad lem 20 yıldır toplanan vergileri bana versinler.. yıldız kim. lopezi koyardım koltuğa
Originally Posted by şahit üle dema üle dema, yıldız tilbeyi merkezin başına getirselerdi, malüm enztrumanda sorunumuz hiç olmazdı. gıymetini bilemedik. asdadad Sen ona bakma, 20 yıldır aynı şeyi söylüyor. Kalem pili mahsuz üretmiyoruz
Hamdım Piştim Yandım
Originally Posted by *Bozkurt Sen ona bakma, 20 yıldır aynı şeyi söylüyor. Kalem pili mahsuz üretmiyoruz tamem lem. ampul diyom hadi baham.... ampul.. varya akp amplemi. hepisi pilibiz marka. pil tabi zahmetli iş ya. ampul diyom yandımı bişeyler..
Originally Posted by EMLAK tamem lem. ampul diyom hadi baham.... ampul.. varya akp amplemi. hepisi pilibiz marka. pil tabi zahmetli iş ya. ampul diyom yandımı bişeyler.. o da yanbancı emeunealla pilipiz hepsi
Forum Rules
Yer İmleri