Sayfa 296/1002 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 2,361 - 2,368 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

1. Geçmiş olsun
    Size dokunmaz inşallah ancak çoook kişi batabilir
    Diyelim anlaşma yaptım araba fabrikasına küçük imalatçıyım
    Örnek
    İkiyüzellibin adet fren pabucu tane 50 TL
    Kar 20 TL idi
    Şimdi tane başı zarar 20 TL olunca
    Ne olacak icra mahkeme
    Ve batış

Dolar oniki olursa
    Kar miktarı zarar miktarına dönüşür

Büyük işletmeler Acımaz
    Anlaşmayı kor önüne
    Şirket avukatı bi ihtar çeker sonra verir mahkeme vs
    Son düzenleme : Moruk; 23-11-2021 saat: 21:21.

Apple, Türkiye’de iPhone satışlarını geçici olarak durdurdu

Apple’ın internet sitesi üzerinden sipariş vermeye çalışanlar, "Şu anda mevcut değil" uyarısı ile karşılaşıyor / HaberTürk

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

4. Bir arkadaşım var geçen yıl Fransa’da yaşayan kardeşine kredi çekmiş göndermiş, ödemeler buradaki bankaya, geçen yıl kredi taksiti olarak 500 Euro gönderiyordu, geçen ay 250 Euro gönderdi, önümüzdeki ay 200 Euro gönderse yetecek diyor.
    Kâra bak )))
    Bir arkadaşında oğlu Norveç’te eşiyle beraber 7000 Euro gelirleri var, maaşını alıp Türkiye’ye gelip 30 gün tatil yaparlarsa ortalama 3000 euroyla Norveç’e dönecekler, Norveç’te normal yaşasalar Türkiye’de tatil yapmaktan pahalıya geliyor, hem tatil yap hem paran artsın hayata bak.
    Çocuklarınızı milyarlar vererek okutmaya çalışmak aptallık haline geldi, 100 binlerce lira verip özel ve iyi bir üniversitede okutsan mühendis yapsan, zekiyse tıpta ömrünü çürütse alacakları maaş 1000 Euro etmeyecek, gönder yurtdışına garsonlukla başlasın 10 yıl demeye kalmaz zengin olarak döner.
    Zekiler de zaten sorun yok hepsi yurtdışına gidiyor, Osmanlı torunları ve mafya özentileriyle bizlere iyi günler

Bu topikte vaktinde cok yazildi su Halk Bankasina bulasmayin diye. Dolar da. Dinlemedik ki.

2.82'den 3 milyon dolar getirip bozdurdum cikip "dolar alanin eli yanar" derken. Senelerdir herifin soktugunu cikarmak icin ugrasiyorum. En sonunda da korona sayesinde cikardim, gecende 8.40'tan gittim. Bu sefer dolar sokunca bu musibeti goturecegi icin sevinecegimi zannettim, ama daha da ofkelendim.

Duhul
    Apr 2017
    İkamet
    Istanbul
    Gönderi
    4,038
    Bu işin sonu seçime gideeer, $ böyle giderse tüm üretim hattı kapanır, yokluk içinde yokluk çekeriz.
    Zorla üretim yaptıramazlarya.

7. Hahahhaha... "Calis lan köpek" diye kırbaç vururlarsa şaşırmam,[emoji1][emoji1]
     Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Bu işin sonu seçime gideeer, $ böyle giderse tüm üretim hattı kapanır, yokluk içinde yokluk çekeriz.
    Zorla üretim yaptıramazlarya.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Bunun alternatifi nedir? Ulkeyi batirmadan gitmeycekler. Dolarci da birakmayacak. Ermeni meselesine "hamdolsun gorusulmedi" dersin, Turklere (Erdogan'a degil, Turklere, ona diye Esaddi) "hirsiz" diyen bedevi ile yeniden dost olursun... farketmez. Dolarci yemiyor, long oynamis. Bir hamle yapiyor, eline bakiyor. Nerden para getiriyorsun, kasanda ne kadar para var... Sonra geri cekiliyor, bekliyor. Bakiyor faize ne yapiyorsun, enflasyona ne yapyorsun... Sonra tekrar hamlesini yapiyor biraz daha yukari cekiyor.

Istanbul secimlerinde de milletin rizki ile oynayarak secim socunlarini etkileyebilecegini gormus.

Bu grafigi cizdirenin isi de hukumet gitmeden bitmeyecek.

Peki bunun alternatifi nedir? Hangi parti basa gelebilir? Siyasetten anlayan biri anlatsa da dinlesek.

Sayfa 296/1002 İlkİlk ... 196246286294295296297298306346396796 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •