Sayfa 994/2451 İlkİlk ... 49489494498499299399499599610041044109414941994 ... SonSon
Arama sonucu : 19608 madde; 7,945 - 7,952 arası.

Konu: ...:::vobelıt:::...

USD/TL canlı grafiğine bakıyorum, nadiren görülen uzun barlar var,yüksek hacimli TL satışı görüyoruz...

2. ENAG enflasyonuna göre dolar alım gücünü korudu diyebiliriz sanırım.

iş işten geçmeden bu hesaplarla yolumuzu aydınlattığın için tekrar teşekkürler üstad.

yazılarınla bakış açımı değiştirdin.

3. Deniz hocam hükümet bir şey deniyoruz demekte. Ne deneniyor olabilir sizce, bu yoldan yara almadan doğru yolu bulabilirler mi ne dersiniz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Andromeda Nova386 12'22'84'
    Gönderi
    7,260
    Üstadım iyiki varsınız . Öngörüleriniz gerçekleştikçe keyif alıyor ve kendimi güvende hissediyorum .
    sakın gitmeye kalkmayın burada yol gösterici bir fener olarak kalın.

Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    USD/TL canlı grafiğine bakıyorum, nadiren görülen uzun barlar var,
    yüksek hacimli TL satışı görüyoruz...
    AL / SAT / YAT / TUT yada Turşu kur tavsiyesi değildir, sadece FaL ve dedikodu.

5.  Alıntı Originally Posted by deniz43 Yazıyı Oku
    https://thegoldobserver.substack.com...e-of-gold-part

What Drives the Price of Gold? Part 1
    Sayin deniz43 ustad. Part 2 yayinlandi mi acaba ? Bulamadim.

Alinti; Obviously, (ex-post) real rates are very important to the gold price. In the 1970s gold skyrocketed when real rates for two times in a row hit -5%. Can it happen again if inflation proves not be transitory and real rates stay negative?

To find answers we will do a deep dive into TIPS bonds in part 2.

Tesekkurler, saygilar.

6. Deniz Bey, Ağustos ayı itibarıyla reel sektörün döviz açık pozisyonu 124 milyar dolar diye ifade ediliyor, günceli nedir acaba, EVDS den baktım ama, hangi tickleri atacağımı çözemedim, konusu geçtiyse ve kaçırdıysam özür...Saygılar

Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    Deniz hocam hükümet bir şey deniyoruz demekte. Ne deneniyor olabilir sizce, bu yoldan yara almadan doğru yolu bulabilirler mi ne dersiniz?
    Ekonomi yönetiminin hesaplanmış planlanmış iyi düşünülmüş belirli bir stratejisi olduğu kanısında değilim,ekonomide sorunlarla karşılaştıkça ,kulaktan dolma bilgilerle ,deneme yanılma yöntemiyle bir şeyler yapmaya çalışıyor olduğunu ve sürekli olarak da bir uçtan diğer uça savrulduğu düşüncesindeyim.Sonucunda ne olacağını, kendilerinin de bilmediği kanısındayım.

Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Sayin deniz43 ustad. Part 2 yayinlandi mi acaba ? Bulamadim.

Alinti; Obviously, (ex-post) real rates are very important to the gold price. In the 1970s gold skyrocketed when real rates for two times in a row hit -5%. Can it happen again if inflation proves not be transitory and real rates stay negative?

To find answers we will do a deep dive into TIPS bonds in part 2.

Tesekkurler, saygilar.
    Hayır,henüz yayınlanmadı.Yayınlanınca burada paylaşırım.

Sayfa 994/2451 İlkİlk ... 49489494498499299399499599610041044109414941994 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •