Sayfa 17/667 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon
Arama sonucu : 5331 madde; 129 - 136 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1. ustunde ATATURK resmi bulunan MILLI paraya saldiranlari 1001 MASKELI MUNAFIKLIKTAN BOSANMAYA VE GERCEK NIYETLERINI KANDIRDIKLARI HALKA ANLATMALARINI TAVSIYE EDIYORUM:)

onumuzdeki donemde tuvalet kagidi dolar mi egemen olacak turk dunyasinin ortak parasi mi egemen olacak gorecegiz....

herkese iyi gunler yapacak isler var

2. a haber sabah bultenini dinledik sagolun
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

3. İlla girelim diyorsun siyasete Hiç bir Türk vatandaşı kendisi gibi bu ülkenin vatandaşına bu ülkeden çık git ... Tek yönlü bilet versinler de geri dönmesinler gibi söylemde bulunmaz. Bunu ancak bu ülke vatandaşı olamamış, ve kuyruk açısı olan biri söyler.
     Alıntı Originally Posted by legendmr Yazıyı Oku
    sanırım hic bi sey bilmeyen ben borsanin genel gidecegini cok onceden ongormus ve pek cok kagit yazmistim...hepsi buyuk ve ucuzdular...icerde dolar krizi algisi pazalarlanirken sirketlerin dolar cinsinden kelepir hale gelen fiyatlari ile yabanci payi artan sirket hisse sayisi da artmaya devam ediyor...kac senedir kastiran yabancilar benim izleyebildigim kadariyla son 1senede paylarinin yuksek oldugu hisse adedini arttirmaya devam ediyorlar...

kuresel sahte para duzeninindeki cokusu

altin/dolar
    enerji/dolar
    coin/dolar

ve yerel paralar/dolar MANIPULASYONlarindaki degisimleri takip ederek izleyebilirsiniz...

bu arada ben ulkem adina ulkeden kacmak isteyen herkese thy nin tek yon bedava bilet vermesini oneriyorum..severim insani ben mutlu oldugu yerlere gitsinler mutsuzluk tuccarligi yapmasinlar bulunduklari ulkede capsiz donanimsiz olarak...VATANDASLIKTAN DA CIKARTILMAK KOSULUYLA TR DEN GITMEK ISTEYEN HERKESE THY TEK YON BILETI verilsin..ucaklardaki bos kontenjanlar da boylece faydali bi amac iicn kullanilmis olur...

bugun dusen haberlerden...

Kuzey Amerika'da perakende satış yapan indirim mağaza zinciri Dollar Tree, enflasyon nedeniyle ürün fiyatlarına yüzde 25 zam yapacağını duyurdu.
    Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. O şikayet eden zatı muhteremin başı göğe erdi mi acaba?
    Açık açık yaz işte ben şikayet ettim diye şu sebepten diye.

5. Yabancı sattığı hisse adedi ile yaklaşık 1.7 hisse fazladan alıyor. Türk Lirası pul olmuş. Bizdeki kafa yapısına bak....
    Allah korusun yarın bir savaş olsa o yurt dışına gidenler ülkeyi savunmak için ülkeye gelir de şuan atıp tutanlar ne yapar bilmiyorum.

6. Yurt dışı derken vatana ihanet etmiş teröristleri ayırıyorum. Benim kastım küsüp ülkeyi terk edenler...
     Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Yabancı sattığı hisse adedi ile yaklaşık 1.7 hisse fazladan alıyor. Türk Lirası pul olmuş. Bizdeki kafa yapısına bak....
    Allah korusun yarın bir savaş olsa o yurt dışına gidenler ülkeyi savunmak için ülkeye gelir de şuan atıp tutanlar ne yapar bilmiyorum.

7. Sevgili gençler,

Heyecanınızı anlıyorum ama lütfen hisse ile ilgili olmayan ve sataşma içeren yazılar yazmayınız. İnanın hiç kimseye yararı yok...

8. Sizi tekrardan burada görmek çok güzel hocam hoş geldiniz. Sizin ve Emirhan hocanın burada emeği çok her ikinizide kendi adıma verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Size katılıyorum hocam zaten şurada bir kaç kişi okuyor hiç gerek yok ama sağolsunlar arkadaşlar birileri bir şey yazmış gibi yazıyorlar . Kendi adıma hisse ile ilgili olmayan son yazılarım Takip eden arkadaşlar hakkını helal etsinler vakit ve zamanlarını çaldığım için.

Hocam hisse ile ilgili beklentinizi bizimle paylaşabilirsiniz çok mskbuke geçer.

Alıntı Originally Posted by Kantaroncu Yazıyı Oku
    Sevgili gençler,

Heyecanınızı anlıyorum ama lütfen hisse ile ilgili olmayan ve sataşma içeren yazılar yazmayınız. İnanın hiç kimseye yararı yok...

Sayfa 17/667 İlkİlk ... 715161718192767117517 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •