Sayfa 79/1001 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 625 - 632 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. TL bazlı hedeflerin bir önemi kalmadı; orayı görür mü burayı geçer mi filan... seneye %50-100 arası bir enflasyon göreceğiz... alttan eminim de üstten pek değilim ama neyse... ne kadar çıldırdıklarına bağlı...

bu kadar enflasyon olan yerde 188 de olur 200 de 250 de... ama 1.8 centi tekrar görür müyüz bak onu hiç sanmıyorum...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

2. Birde arkadaşlar treda ettiğim tahtaları yazdığımda nerden alıcaz nereden satıcaz diye özele çok yazılıyor , ben herkese aynı cvp ları veremem buraya yazıyorum çoğunuz buradasınız burayı takip ediyorsunuz.Kapanışta dün aldık tuprs sabah sattık , birazdan belk yine alıcam her treda ettiğim buraya yazamam .
    yalnız bu 2 gün biz tredar ların günü gibi doldur boşalt alttan yerine koy işi mevcut şimdilik.
    kolay gelsin.

3. İSVEÇ MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ DEĞİŞTİRMEDİ (BEKLENTİ: 0.00 %, ÖNCEKİ: 0.00 %)

Faiz Faiz her gün yırtınanlar görsün diye yazdım.Yazdığım siyasi görüş , düşünce destekleme amaçlı felan asla değil.tamamen kişisel görüşüm.1400 sene evvel mihenk taşı gibi ispatlanmış bir teoriyi hangi güç kırabilir.Faizin olduğu toplumların burnu b.... dan kurtulmaz.geberinceye kadar dene değiştiremessin.
    FAİZLE ALIŞVERİŞ YAPANIN , FAİZLE YATIP KALKANIN BURNU B.....K DAN KURTULMAZ.

Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    mustafa kemal gibi omurgalı bir siyasi gelmedi gelmeyecek...

şu günleri görseydi ne derdi...

ülkeni arkadan vurmaya çalıştığı adam dediğin adamın parasına muhtac kalıcaksın...

aç kalırdı yine kendini böyle rezil etmezdi...

15 Temmuzun arkasında BAE var, şerefs.z terörist bunlar diye konuşup, gazetelerde manşet yaptırdıktan sonra ayaklarının altına turkuaz halı sermek.
    Merak ediyorum, bunları hala destekleyenlerde zerre omurga kırıntısı kalmadı mı?

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. kim faiz diye yırtınıyor yahu... inşallah 100 değil 200 daha düşürürler aralıkta... hatta ocakta şubatta da devam etsinler...

6.  Alıntı Originally Posted by sazeli Yazıyı Oku
    İSVEÇ MERKEZ BANKASI POLİTİKA FAİZİNİ DEĞİŞTİRMEDİ (BEKLENTİ: 0.00 %, ÖNCEKİ: 0.00 %)

Faiz Faiz her gün yırtınanlar görsün diye yazdım.Yazdığım siyasi görüş , düşünce destekleme amaçlı felan asla değil.tamamen kişisel görüşüm.1400 sene evvel mihenk taşı gibi ispatlanmış bir teoriyi hangi güç kırabilir.Faizin olduğu toplumların burnu b.... dan kurtulmaz.geberinceye kadar dene değiştiremessin.
    İsveç i baz alıp, Türkiye yi yorumlaman takdire şahan Allah sonunuzu hayrellesin sayın sazeli

7.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    kim faiz diye yırtınıyor yahu... inşallah 100 değil 200 daha düşürürler aralıkta... hatta ocakta şubatta da devam etsinler...
    Evet düşürsün ucuzdan kredi alalım. Zenginleşelim Avrupa ülkeleri gibi. Faiz artmasının kimseye faydası yok.

8. bugün benzine zam yokmuş.. epdk açıkladı... bbht son dakika geçti kırmızı kırmızı...

haber değeri taşıyor artık o gün zam olmaması...

Sayfa 79/1001 İlkİlk ... 2969777879808189129179579 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •