Sayfa 18/668 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon
Arama sonucu : 5340 madde; 137 - 144 arası.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

1.  Alıntı Originally Posted by ÖZKNTLK Yazıyı Oku
    Sizi tekrardan burada görmek çok güzel hocam hoş geldiniz. Sizin ve Emirhan hocanın burada emeği çok her ikinizide kendi adıma verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim.

Size katılıyorum hocam zaten şurada bir kaç kişi okuyor hiç gerek yok ama sağolsunlar arkadaşlar birileri bir şey yazmış gibi yazıyorlar . Kendi adıma hisse ile ilgili olmayan son yazılarım Takip eden arkadaşlar hakkını helal etsinler vakit ve zamanlarını çaldığım için.

Hocam hisse ile ilgili beklentinizi bizimle paylaşabilirsiniz çok mskbuke geçer.

Redmi Note 7 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Biliyorsunuz ben sattım. Çok az bir şey kaldı. Onun hatırına ve hikayenin sonunu merak ettiğimden takip ediyorum. Biz 10 yıllıkların bu kağıdı alması hakikaten zor. İzlemedeyim. Grafik güzel görünüyor.

2.  Alıntı Originally Posted by Kantaroncu Yazıyı Oku
    Biliyorsunuz ben sattım. Çok az bir şey kaldı. Onun hatırına ve hikayenin sonunu merak ettiğimden takip ediyorum. Biz 10 yıllıkların bu kağıdı alması hakikaten zor. İzlemedeyim. Grafik güzel görünüyor.
    12 yıl oldu hocam sizin satış haberinden önce almıştınız, mahkeme sonuşlanmadan da satmıştınız bir çoğunu ( ! )

3. Açılan davanın hissenin yıllardır surunmesinde çok etkisi olmuştu. Dava bitincede hızla yükselişe gecmisti. Geçmişe donseydiniz yine de dava acarmiydiniz?

4.  Alıntı Originally Posted by kenn Yazıyı Oku
    Açılan davanın hissenin yıllardır surunmesinde çok etkisi olmuştu. Dava bitincede hızla yükselişe gecmisti. Geçmişe donseydiniz yine de dava acarmiydiniz?
    Tabii ki açardım.

5. 1.06 dolar civarına yukarı yapması lazım bakalım
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

6. O dönemde kendini çok yukarılarda gören bir yönetim anlayışı vardı Arena'da... Telefonla arayıp "çağrı yapmazsanız dava açarız" diyen küçük yatırımcılara "biz de size dava açarız" diye cevap veren bir yapı vardı. Beni en çok tahrik eden bu cevaplar olmuştu. Neticede dava açmak için çok heyecanlı olan arkadaşlardan hiçbirisi dava açmadı. Kimisi mahkeme masrafını bahane etti, kimi dilekçe parasını... Çok fazla kişinin dava açması gerekli de değildi. Olsa iyi olurdu. O kadar... YD kararından sonra davanın uzamaması için önerilerimi yönetime sunmama rağmen, yönetim aksi tutumunu sürdürdü. Sonuçta dava onların lehine sonuçlansa da, bu onlara çok pahalıya mal oldu.

7. Onlara değil bize çok pahaliya mal oldu. Bu hissedeki 10-12 yıllık lar hep bu davanın yüzünden hissede kalanlar.

8. Dava açmak en doğal hakkınız tabiki ortada bir haksızlık var, deliller var kayıtlar var. Nakit ihtiyacınızdan dolayı sonucu beklemeden de satmış olabilirsiniz malınızı salgı duyarım. Eleştirmiyorum yanlış anlaşılmasın lütfen zaten burda malınızı sattığınızı dile getirdiniz o dönem.

Sayfa 18/668 İlkİlk ... 816171819202868118518 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •