Alıntı Originally Posted by ahmetrauf Yazıyı Oku
Sayın meseleci kaç tane kriz gördünüz bileme,ben 82 krizinden başlayıp,91,94,99,2001 krizlerini gördüm...şu anda makroekonomik dengelerde bozulma yok,üretimde bir durma mı var,marketlerde gıdalar bulunamıyor mu,,kamu maliyesinde bozulma mı var,devlet yoksula,emekliye,memura,dula,yetime,engelli hastası olana ödeme mi yapamadı,dış T icaret açığında artış varda işadamları dövizmi bulamıyor, mevcut,ikame edilemicek bir döviz açığı da yok,işsizllikte artış yok(dolar 2 TL ikende %13 iş da izlik vardı),Covid 19 pandemisi ve buna sekonder emtia ve enerji ve navlun Fiat artışlarından dolayı bir kriz yaşanıyor ,bütün dünyada enflasyon ve üretimsel problemler var.bunların hepsini atlatırız yeterki vatanımıza sahip çıkalım herkes laf üretmek yerine,rakı masalarında ülkeyi kurtarmak yerine, çalışıp üretmeyi denesin
Sayın ahmetrauf anladığım kadarıyla yurtdışında ikamet ediyorsunuz.Keşke siz yabancı topraklarda yaşamak yerine (emekli olup Türkiye'ye de dönmüş olabilirsiniz)ülkemizde kalıp çalışıp uretseydiniz.(malum sizin görüşünüze göre biz rakı masasında ülke kurtaririz sadece)

Ayrıca 1.5 yıllık garanti ücretine mal olan köprü için 17 yıl garanti verilmesini,asgari ücretin 224 dolar olan ülkede köprünün geçiş garanti ücretinin 44 dolar olmasını çok büyük başarı saymaniz ,sizin başarı kriterinizin baya düşük olduğunu bana gösteriyor.

Son olarak Türkiye Cumhuriyeti hiçbir zaman memurunun emeklisinin maaşını odememislik yapmamıştır.

Kendimide katarak buranın güler yatırım forumu olduğunu ,konu dışı konuşmamamiz gerektiğini hatırlatırım.Asilarin yeni varyant üzerindeki etkisi 2 hafta içinde belli olucakmis.Bakalim belki bizim için fırsat olur belirsizlik süreci.

Saygılar.