Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,497 - 1,504 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    yav onlarda para kazansın bişey demiyorum...mesele hangi parayla alacak millet bunu? yaklaşık %50 zam gelmiş süte...peynir ve yoğurda ne kadar zam gelir onu göreceğiz...mesele çiftçi üretici kazanmasın değil mesele insanlar bunu hangi parayla alacak? ben canlı hayvan işi yaptım biliyorum...süt ineği işi çok masraflı zor iş...

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben bu tür haberleri görünce seviniyorum..Kimse batmasın istiyorum. Mesela soğanı marketlerde 1,5-2 tl görünce kahroluyorum. Bu, şu anki şartlarda pek çok soğan üreticisinin batması ve seneye çiftçiliği bırakması demek.

Süt konusu da öyle. Biz biraz daha pahalı alırsak batmayız, ama üretici batar. Üretici batarsa da sonraki yıllar için enkaz daha da büyür.

Şu rezil dönemi mümkün olduğunca az batan kobi, çiftçi vs ile atlatmamız gerek. Buralar ülkenin can damarları çünkü.

2. Geçen yıldan çoğu borçlu. Tarlaya gübre atmadan ekmişler. Acilen gübre mazot desteği vermeli fiziki. Para verse alacaklı çöker.

3. Dün Avrupa, Bugün Uzakdoğu Piyasaları Kapanışına Yakın Haber Kaynaklı Satışlar, Dünya Borsalarında 03 Aralık ve Sonrasındaki Muhtemel Sert Düşüşlere Hazırlık İzlenimi Veriyor Olabilir

4. Afganlı çobanlar kolay para kazanma yolunu bulmuş. Ekip kurup anlaşıp güttükleri koyunları toptan yükleyip götürüyorlar. Bacanağa dedim çaktırmadan bir kaçına çip tak alarm kur.

5. bu araplar kozaya şey yapmasın..

6. Devasa çiftlikler var 1000 hayvan olsa bir kamyon yem yer günlük. Ülke genelinde bahara kadar yem de sorun olmaması gerekir.

7.  Alıntı Originally Posted by Leo2050 Yazıyı Oku
    Dün Avrupa, Bugün Uzakdoğu Piyasaları Kapanışına Yakın Haber Kaynaklı Satışlar, Dünya Borsalarında 03 Aralık ve Sonrasındaki Muhtemel Sert Düşüşlere Hazırlık İzlenimi Veriyor Olabilir
    DIŞARIDA Ne oldu son 1 saattir %1 den fazla satış var ?

8.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    DIŞARIDA Ne oldu son 1 saattir %1 den fazla satış var ?
    Süte zam geidi ya ondan kıskanç Avrupa'nın morali bozuk.

Sayfa 188/1001 İlkİlk ... 88138178186187188189190198238288688 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •