Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 1,729 - 1,736 arası.

Konu: Viop XXXVII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    7,939
    bu kafa ile gidilirse (ki min. 150 baz puan düşürmeyi düşünüyorlarmışşş)

ilk ppk'da

doğal yollar !!! bist TL bazlı çok az düşerek 1.1 usd olur.
     Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Cehennemin dibine son 10 cent...

Hedefe doğru emin adımlarla gidiyor...
    "yatırım tavsiyesi değildir"

2.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Gözümüzü korkutmasın diye derinlik bakmıyoruz..Ocak vade 87.2 ve 88.50 den şortlarımı ekledim..ihtiyatlı gidiyorum..ufak ufak..

Strateji yanlış hocam, ufak ufak, azar azar, nasıl yaparsan yap yanlış...

İstersen 1 mn teminatla her 1 lirada 1 kontrat şort aç yine de yanlış...

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Şu bist şortlarından bi kurtuluyum daha da şortlamıycam, bu zamanda şorttan kazanamazsak ne zaman kazanacaz.. Bist tamamen badem sporun eline geçtiği belli, ilk fırsatta ralli yapar bunnar
    Daha ort.altına gelmedi..Gelene kadar bu vade al verdiğinde long oynayıp diğer vade endeks patinaj yaptığı günlerde şort biriktirirsin..moralinde bozulmaz..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Alıntı Originally Posted by Verge Yazıyı Oku
    Strateji yanlış hocam, ufak ufak, azar azar, nasıl yaparsan yap yanlış...

İstersen 1 mn teminatla her 1 lirada 1 kontrat şort aç yine de yanlış...
    Haklısın dönüş görmeden şort açmak mantıklı değil..dolar bazlı 6.7 için bir strateji yaptım..geçerse stop oluruz..pay vadeli de çok pozisyon riskli..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,209
    Bear_Bull
    @BearBull26

6.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Haklısın dönüş görmeden şort açmak mantıklı değil..dolar bazlı 6.7 için bir strateji yaptım..geçerse stop oluruz..pay vadeli de çok pozisyon riskli..
    Evet 6.70 dolar çok önemli, bir ihtimal buradan dönebilir, ama bir ihtimal...

Dönmemesi için ise 10 ihtimal sayabilirim...

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...68#post5628068

TOASO için yaklaşık 10 gün önce daha 65 lira iken yaptığım paylaşım...

8. Brent petrolün varil fiyatı 70 doların altına düştü

İSTANBUL (AA) - Brent petrolün varil fiyatı, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında ortaya çıkan Omicron varyantının küresel ekonomik toparlanma ve petrol talebini olumsuz etkileyeceğine yönelik endişelerle, uluslararası piyasalarda 70 doların altına indi.

Dün, günü 73,22 dolar seviyesinde tamamlayan Brent petrolün varil fiyatı, bugün saat 19.46 itibarıyla kapanışa göre yüzde 4,99 düşüşle 69,56 dolardan işlem gördü. Böylece, Brent petrolün varil fiyatı 68,53 dolardan satıldığı 24 Ağustos'tan sonraki en düşük seviyeyi gördü.

Aynı dakikalarda Batı Teksas türü (WTI) ham petrolün varili 66,36 dolardan alıcı buldu.

Petrol fiyatlardaki sert düşüşte, Omicron varyantı sonrası bazı ülkelerin uçuş yasaklarını devreye alması ve olası kapanmalara yönelik endişeler etkili oluyor.

Yeni varyantın daha hızlı yayıldığına ve daha şiddetli hastalığa neden olduğuna dair net bir kanıt bulunmazken, konuyla ilgili haber akışı piyasaların odağında yer almaya devam ediyor.

Güney Afrika Cumhuriyeti'nde 25 Kasım'da Dünya Sağlık Örgütünce "Omicron" olarak isimlendirilen B.1.1.529 varyantının tespit edildiği bildirilmişti.

Aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda ülke, Omicron varyantı nedeniyle Güney Afrika'ya seyahat yasağı uygulama kararı almıştı.

Brent petrolün varil fiyatı, geçen hafta cuma günü Kovid-19'un Omicron varyantına ilişkin ilk haber akışının ardından günlük yüzde 11,55 düşüş kaydederek 72,14 dolara kadar gerilemişti.

Kaynak : Anadolu Ajansı

Sayfa 217/1001 İlkİlk ... 117167207215216217218219227267317717 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •