Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,177 - 2,184 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Trent yukarı olduğundan ve yarın cuma olmadığından...kesinlikle stoplu olmak şartıyla YARIN fiyat üst pembe çizgiye değerse short açarım...(sert düşüş olmazsa geceye flat olunur)

trente ters poz. alım koşullarıma uyar..

haydi iyi geceler..

Ya değmezzsse ..
    Hayat hoş gerisi boş

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Ya değmezzsse ..
    trente ters poz. açıyoruz,belli uzaklıklarda ve dirençlerde .TOK SATICIYIZ, olmak zorundayız.Değmezse canı sağolsun.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    trente ters poz. açıyoruz,belli uzaklıklarda ve dirençlerde .TOK SATICIYIZ, olmak zorundayız.Değmezse canı sağolsun.
    Anladım .. ok ..

Değerli şahsında tüm viobculara huzurlu geceler
    Hayat hoş gerisi boş

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    petrol 2022 de önce 127 dolar devamı 150 dolar görmeye gider.
    Senin 127 doları buldum sanki.. petrol çökerken covit dolasıyla AES petrol fonu alıyordum..kontratlar dibe vurunca fon satışını durdurdular ve tekrar yükselene kadar satmadılar..doğru dürüst toplatmadılar bende kızdım sattım..bazen bilsende adama para kazandırmıyorlar..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

5. Hemen şüüüle bi analez yaparsak yarın dış piyasaların gırnızı olasılığı yüzde 72
    bakalım istatistikimiz ne kadar başarılı
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    abd'de ilk omicron çıktı diye haber gelince verdiler... aslında salakça bir hareket, eninde sonunda her yerde çıkacak yani... sürpriz değil ki, vereceksen baştan hiç alma...

neyse; alsınlar versinler bize de ekmek çıksın...
    Sence gerçekten virüsten korkup mu veriyorlar..yoksa onu bahane edip satıyorlar mı? Bence virüs filan hikaye, dehşet karlar var kağıt üzerinde, birazını cebe atmak istiyorlar.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hemen şüüüle bi analez yaparsak yarın dış piyasaların gırnızı olasılığı yüzde 72
    hemen şüle bi analiz yapalım,
    yarın borza %3 artı minimüm. asdasdas.
    %72 ihtimalle. asdsaasdas.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Hemen şüüüle bi analez yaparsak yarın dış piyasaların gırnızı olasılığı yüzde 72
    %72 nasıl hesapladın şu endeksi bir düzeltmeye soksan şortları kapatsak sonra xlbnk longa geçsek fena mı olur faizler düşerken hemi?
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 273/1001 İlkİlk ... 173223263271272273274275283323373773 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •