Sülemaaaan oğlum %5 -6 olsun yeter derken aylık %11 olmuş artış leeen. Saat 10 da kaç açıklencese açıklansın gari enflasyon. Saygılar
KUB'u dün sınırlayan ne oldu acaba petrol altın dolar kur dow el ele artıykenaynısı BES'teki ALR fonumda var. -1 yapmış nazara gelmişler
Selamlar.Ben hala fonların yakalanan bu havadan faydalandığını düşünüyorum.Herşey ters yüz olduğunda yani uzun sürecek bir kar alma döneminde neler yapabilecekler onları da görmek isterim.Benim burada yazdığınız iki fonun yanında OPL FONU var.Onu aldım.18.11.2021 tarihinde tüzük değiştirdi.Ben şahsen portföyü ikiye böldüm.Vergi avantajı için uzun vade Fon sepeti fonları FFP ve YPV bular %50.Değişkende TREND Çizgisinde bence fazla dalgalanma olmayan OPB ve yeni Tüzük değiştiren OPL %30.Kalan % 20 de IPV.İceriklerine bakınca döviz altın gümüş hisse yabancı hisse para piyasası ve borçlanma araçları na yatırım yapmışlar.
Takip edeceğiz bu zamana kadar müzik hep çaldı ve yeterince sandalye vardı.Müzik bitince bakacağız.Hayırlı bol kazançlar.
“Vicdan insanın içindeki tanrıdır” VICTOR HUGO
size de hayırlı bol kazançlar.
fonlara yatırım yaparken mutlaka güncel son bilgileri gerek fon yönetim şirketinin internet sitesinden , gerek KAPtan mutlaka aktif olarak takip etmek gerekir...
Mesela TGA 22 Nisan 2021 itibari ile fonun tarzını değiştirdi sonrasında 24 haziran 2021 itibari ile izahnamede değişkliğe gitti...
İşte TGA nın esas dikkate alınıp bist 100 ile kıyaslanacağı yer o tarih bana göre... fakat kendileri TLREF i eşik değer alıyor onu unutmamalı.. kıstas ölçüt değil EŞİK DEĞER ! niye 24.06.2021 önemli TGA için çünkü ;
[IMG][/IMG]
https://www.garantibbvaportfoy.com.t...I_20210716.PDF
https://www.garantibbvaportfoy.com.t...I_20210716.PDF
Son düzenleme : Lucky Player; 03-12-2021 saat: 10:42. Sebep: bir cümlenin yerinde değiştirme yaptım. öğrendin mutlu oldun mu , değiştirme sebebimi ? başın göğe erdi mi ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
foto büyük oldu .... kesip tekrar göndereyim ...
sayfayı yenileyin ...
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
yazıya ekleme yaptım , sayfayı yenilerseniz ... şu forum twitter falan gibi olsa , bi şey yazıyosun , birisi yazdığına yanıt veriyor haberin olmuyor.... birisi yazımızı alıntı yapınca alarm falan özelliği yoktu galiba forumda var mı bilen ?
arkadaş ne kadar anti interaktif bi yer oldu burası ... birisi de bi yanıt verse
Yer İmleri