Sayfa 332/1001 İlkİlk ... 232282322330331332333334342382432832 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,649 - 2,656 arası.

Konu: Viop XXXVII

1.  Alıntı Originally Posted by rosense Yazıyı Oku
    haberimiz olsaydı araba temiz miştir benim yavruya alaydım
    Peugeot 307, müzmin şanzıman sorunlu, dostuma vermem öyle makineyi, yolda giderken canı istediği vitese atar-kitlenir. Bebeler onunla büyüdü ama...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by Paragöz35 Yazıyı Oku
    2-3 milyon liralık Thyao veya Ereğli alın bakalım anında %5 çakar robotlar , dolar bazlı filan umrunda değil yerli bademlerin tek amaçları sağlam müşteri gelene kadar fiyatları şişirmek , çok cıvıttılar içine ettiler borsanın...
    Genel olarak yorumlarını pek beğenmesemde bu konudaki serzenişin çok doğru.Geçen hafta başıma geldi.Thy 145 bin lot aldım.Anında çaktılar.Piyasaya hakimiyet inanılmaz derecede.Ben ufak paralar hariç(ki o para da dolar bazında zaten çöp olmuştur)kimsenin bişey kazandığına inanmıyorum.

Adamlar öyle bir yapay zeka robotu bağlamışlar kii benim diyen adamı çarpıyor.Sistem herkesi fakirleştirme algısı üzerinden yürüyor.

3.  Alıntı Originally Posted by fuzzy_logic Yazıyı Oku
    Peugeot 307, müzmin şanzıman sorunlu, dostuma vermem öyle makineyi, yolda giderken canı istediği vitese atar-kitlenir. ...
    sağlık olsun

bizim gram altın 800 üzerine atarsa....
    polo, golf yada corsa türü bişiler alıcam artık

4.  Alıntı Originally Posted by dealer35 Yazıyı Oku
    Genel olarak yorumlarını pek beğenmesemde bu konudaki serzenişin çok doğru.Geçen hafta başıma geldi.Thy 145 bin lot aldım.Anında çaktılar.Piyasaya hakimiyet inanılmaz derecede.Ben ufak paralar hariç(ki o para da dolar bazında zaten çöp olmuştur)kimsenin bişey kazandığına inanmıyorum.

Adamlar öyle bir yapay zeka robotu bağlamışlar kii benim diyen adamı çarpıyor.Sistem herkesi fakirleştirme algısı üzerinden yürüyor.

Hatta bir ilave daha yapayım.Geçenlerde yine X hissesinden çok yüklü miktarda alım yaptım.Aynı akşam iyi bir haber geldi mahkemeden.Şirket alel acele KAP dan haber gönderdi.Yok bu haber yeni yatırımcıları etkilemez.Size bişey vermem falan gibisinden.

Yani piyasada para yok.Milyon lotlar hacimler havada uçuşuyor ya hepsi hava civa.Koy bakalım 500 bin lira bir hisseye nasıl gözüne ışık tutulmuş tavşan gibi donup kalıyor

5. Benim tahminim tüm piyasa bir kişinin elinde.Artık ona BOFA mı dersiniz evangelistler mi ne derseniz deyin.Bütün şirket sahipleri hisselerini bu hakim güce teslim ediyor.O güçde süper yapay zeka robotu ile piyasada ava çıkıyor.

Neden şirket sahipleri ki kendileri bizim bilmediğimiz bir sürü haberi biliyorlar gideceklerine inandıkları şirketlere hisse senedi alıp ortak olmuyorlar.Çünkü alan hakimiyeti ve bir konsensus var aralarında.İmzalanmış bir anlaşma var.Siz hepiniz teksiniz onlarsa üst akıl

Hadi şimdi evinde oturup altın biriktiren ayşe teyzenin elini öpmeye gidelim

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    geçen MB döviz sattı...neye yaradı?

7. Bugün 14 14.1 arası kılıc kalkan ekibi gelir heralde.d
     Alıntı Originally Posted by oguzvortex19 Yazıyı Oku
    Şunu 13.8e çekin bugün

Duhul
    Feb 2017