Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,881 - 2,888 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. sıfıra kadar yolları var...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İSTANBUL
    Gönderi
    9,242
    kesinlikle çok tehlikeli coinler...neyi alıp sattığını bilmiyorsun ortada elle tutulur hiçbişey yok...sanal bişey tamamen...dikkatli olmak lazım...kesinlike öyle büyük meblağlar yatırılacak iş değil...gırgırına takılırsan olur ancak...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    sıfıra kadar yolları var...

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Ben yaşanmış olan şeyi yazdım , insanı aç gözlülük ve kibir bitirir.
    ben aç gözlülük yaptım borsada cezamı çektim eski zaman diliminde.
    bakın son 1 ayda hangi tahtaya girilse %15 üzeri rahat paralar kazanıldı algı şimdilik bu yönde işliyor , bu sert yukarı hareketlerin sert düşüşleride bu şekilde olur.Ben oyunda kalan sigortalı ve temkinli hareket etsin , zamanlama ve maliyette yanında tatlısı olsun.
    o değil de, bu coinlerde bi gecede yüzde 20-30 düşüş oluyor, bizim 19.mart borsa depreminden daha sert düşüşler, kimsede panik yok, geçen hafta -al, al, al diye tempo tutan herifler utanmadan buy the dip diye çığırmaya devam ediyor.. gram panik yok

hayır yani ne olması gerekir mesela, panik yapmak için coin piyasasında ?? 65 bin al, 50 bin yine al, 40 bin daha da al..

4. bir koyinci yükselecek ya da düşecek dediginde neden sorusunu sorun ve çıldırmasini izleyin...
    cunki en ufak bir fikirleri yok.
    cunki ortada ne neden var ne sonuc

5. koyinden cikandan onsa gelen olu mu ki...
    su dunyada enfilasyonun 0 oldugu tek madde herhal onstur.

6.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    o değil de, bu coinlerde bi gecede yüzde 20-30 düşüş oluyor, bizim 19.mart borsa depreminden daha sert düşüşler, kimsede panik yok, geçen hafta -al, al, al diye tempo tutan herifler utanmadan buy the dip diye çığırmaya devam ediyor.. gram panik yok

hayır yani ne olması gerekir mesela, panik yapmak için coin piyasasında ?? 65 bin al, 50 bin yine al, 40 bin daha da al..
    her oyunun bir kurali var, coin piyasalari da boyle

dusus ve yukselisler cok daha derin oluyor. parasinin bir gecede yariya inmesini ya da 10 kat yulsekmesini kabul edenler bu piyasada uzun sureli varolabiliyor, sonucta sistem daha agresif

ben coin isine ilk 2014 de basladim 113 tane bitcoinim vardi

sonra baktim benim bitcoinler 2.5 katina cikti sattim hepsini 350 dolardan sonra anladimki azili bir borsaci olarak ben belli bir kar marjinda sistemden cikiyorum eski borsa aliskanliklarim nedeniyle 10-20 kat yukselmesini bekleyemiyorum

ozaman dedim ki, coin piyasasinin riskini almaya degmez ve ciktim, sonra zaten bitcoin yurudu gitti

isin ozeti coin piyasasini siz anlayamazsiniz, cunku borsa kokenlisiniz, ilk tradini orada yapan adama %30 luk inis cikislar normal geliyor ya da o sisteme adapte olan eski borsacilar buna takilmiyor

7. Buğday TMO un zararına satmasına rağmen 5 TL. Un bir kilo 8 TL. 200 Gr ekmek 1,75 TL adam güneşte pişirse dükkan kirası eleman maaşı nakliye olmadan 1,6 TL maliyet var.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,828
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pekala diyelim 14 liradan usdt aldım...

15 liradan sattım...

onu banka hesabıma göndermek istedim...

o aracı kurum her neyse binance paribu benden komisyon ne istteyecek...
    ben işlemlerimi binance da yapıp transferi Btcturke cripto olarak yapıyorum. sonra da btcturkte bozuyorum.akabinde ilgili bankaya Tl olarak gonderimi tamamlıyorum. tum surec 10 20 dk surer.istisnalar haric.boylece meblag ne olursa olsun 1 yada 5 dolardan fazla komisyon odemiyorum. bunun riski 5 10 dk lık kripto transfer surecınde transfere konu krıptonun ciddi oynaklığı varsa anlıkta zarara yol acabilmesi. bunun içinde stabilitesi olan bir coin secilip transfer yapılabılır.

Sayfa 361/1001 İlkİlk ... 261311351359360361362363371411461861 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •