sıfıra kadar yolları var...
sıfıra kadar yolları var...
Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.
o değil de, bu coinlerde bi gecede yüzde 20-30 düşüş oluyor, bizim 19.mart borsa depreminden daha sert düşüşler, kimsede panik yok, geçen hafta -al, al, al diye tempo tutan herifler utanmadan buy the dip diye çığırmaya devam ediyor.. gram panik yok
hayır yani ne olması gerekir mesela, panik yapmak için coin piyasasında ?? 65 bin al, 50 bin yine al, 40 bin daha da al..
bir koyinci yükselecek ya da düşecek dediginde neden sorusunu sorun ve çıldırmasini izleyin...
cunki en ufak bir fikirleri yok.
cunki ortada ne neden var ne sonuc
koyinden cikandan onsa gelen olu mu ki...
su dunyada enfilasyonun 0 oldugu tek madde herhal onstur.
her oyunun bir kurali var, coin piyasalari da boyle
dusus ve yukselisler cok daha derin oluyor. parasinin bir gecede yariya inmesini ya da 10 kat yulsekmesini kabul edenler bu piyasada uzun sureli varolabiliyor, sonucta sistem daha agresif
ben coin isine ilk 2014 de basladim 113 tane bitcoinim vardi
sonra baktim benim bitcoinler 2.5 katina cikti sattim hepsini 350 dolardansonra anladimki azili bir borsaci olarak ben belli bir kar marjinda sistemden cikiyorum eski borsa aliskanliklarim nedeniyle 10-20 kat yukselmesini bekleyemiyorum
ozaman dedim ki, coin piyasasinin riskini almaya degmez ve ciktim, sonra zaten bitcoin yurudu gitti
isin ozeti coin piyasasini siz anlayamazsiniz, cunku borsa kokenlisiniz, ilk tradini orada yapan adama %30 luk inis cikislar normal geliyor ya da o sisteme adapte olan eski borsacilar buna takilmiyor
Buğday TMO un zararına satmasına rağmen 5 TL. Un bir kilo 8 TL. 200 Gr ekmek 1,75 TL adam güneşte pişirse dükkan kirası eleman maaşı nakliye olmadan 1,6 TL maliyet var.
ben işlemlerimi binance da yapıp transferi Btcturke cripto olarak yapıyorum. sonra da btcturkte bozuyorum.akabinde ilgili bankaya Tl olarak gonderimi tamamlıyorum. tum surec 10 20 dk surer.istisnalar haric.boylece meblag ne olursa olsun 1 yada 5 dolardan fazla komisyon odemiyorum. bunun riski 5 10 dk lık kripto transfer surecınde transfere konu krıptonun ciddi oynaklığı varsa anlıkta zarara yol acabilmesi. bunun içinde stabilitesi olan bir coin secilip transfer yapılabılır.
Yer İmleri