Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
o değil de, bu coinlerde bi gecede yüzde 20-30 düşüş oluyor, bizim 19.mart borsa depreminden daha sert düşüşler, kimsede panik yok, geçen hafta -al, al, al diye tempo tutan herifler utanmadan buy the dip diye çığırmaya devam ediyor.. gram panik yok

hayır yani ne olması gerekir mesela, panik yapmak için coin piyasasında ?? 65 bin al, 50 bin yine al, 40 bin daha da al..
her oyunun bir kurali var, coin piyasalari da boyle

dusus ve yukselisler cok daha derin oluyor. parasinin bir gecede yariya inmesini ya da 10 kat yulsekmesini kabul edenler bu piyasada uzun sureli varolabiliyor, sonucta sistem daha agresif

ben coin isine ilk 2014 de basladim 113 tane bitcoinim vardi

sonra baktim benim bitcoinler 2.5 katina cikti sattim hepsini 350 dolardan sonra anladimki azili bir borsaci olarak ben belli bir kar marjinda sistemden cikiyorum eski borsa aliskanliklarim nedeniyle 10-20 kat yukselmesini bekleyemiyorum

ozaman dedim ki, coin piyasasinin riskini almaya degmez ve ciktim, sonra zaten bitcoin yurudu gitti

isin ozeti coin piyasasini siz anlayamazsiniz, cunku borsa kokenlisiniz, ilk tradini orada yapan adama %30 luk inis cikislar normal geliyor ya da o sisteme adapte olan eski borsacilar buna takilmiyor