Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. Mevcut yönetimin gidişatı her geçin gün kesinleşmeye çok daha yaklaşıyor.
    Yaklaştıkça da yeni iktidar satınalınıyor ve seçime yaklaştıkça da hunharca satınalınacak. Hele bu kağıt üstünde düşük faiz politikası birşey bilmez bir tavırla ilerletilmeye devam ederse ve şirketler daha da değer kaybettikçe inanılmaz bir alım trendi olacak. Kapış kapış gidecek
     Alıntı Originally Posted by baba_baskan Yazıyı Oku
    Bu donemde yükselme olarak etkiliyor

2. Katılıyorum .
    Abbasın gidişiyle beraber BİST şahlanır artık.
     Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Abiler kur farkı, emtia fiyatları, gıda fiyatları artışı, enerji fiyatları artışı BIST şirketlerini nasıl etkiler.

3. Atilla yeşilada yi dinledim. RTE nin olası planını anlattı. Kuru yılbaşına kadar bu şekilde tuttu. Sene başında iyi bir zam geçici bir ferahlık MB müdahalesi ve kurda geri çekilme. Gördünüz mü bak kur da enflasyon da düşüyor algısı. Anketler Şubat sonu kazanma ihtimali varsa seçim kararı.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Şişli-İstanbul
    Gönderi
    1,689
    bu coin olayı temelsizliğinden ziyade her şeyi geçtim psikolojik olarak külliyen zarar. piyasa 7/24 açık ve bu bence psikolojinin kaldırabileceği bir şey değil.

diyelim kaybettin paranı, zaten kaybetmiş oluyorsun. ama diyelim kazandın, 1'i 5 yaptın, insan psikolojisi gereği daha çoğunu isteyeceksin eğer makine değilsen. daha büyük el daha büyük kazanç daha büyük kayıp. 2 bin lirayı 500 bin lira yapıp masadan kalkacak bir insan bulamazsın. hadi kalktın diyelim, beyninde sürekli canlı bir virüs taşıyacaksın ve bu piyasaya yine geleceksin. 500 bin'e %30 eksi yersen kendine gelemezsin ne alışması?

şant manukyan var mesela. buz adam (ice man). böyle bir adam bile coin fan boy'u olabiliyorsa, finansal piyasayla alakasız insanları düşünemiyorum.

5.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Katılıyorum .
    Abbasın gidişiyle beraber BİST şahlanır artık.
    RTE nin planını dinledim bu eşeklere nasıl güvenecez. Sabah akşam Ahaber TRT de RTE nin dünyada ilk olan modeli tuttu. Mandacılar tefeciler dış mihraklar kaybetti yayını olur.

6. Coin piyasasında en son intihar eden kapalicarsi esnafından 3mlyn dolar kaptırmış.
    Varın gerisi i iyi düşünün...

7.  Alıntı Originally Posted by 6.sense Yazıyı Oku
    Yada bozulan coin ler borsa da düşen veya geride kalanlara girebilir.
    Bende hayvanı alımlar beklohorum,özellikle dolar.bazli geliri olanlarda

Arjantin de halk döviz hesaplarını
    Bankalardan çekmeye başlamış, yazıyor..

Böyle bir ülkede hatta ülkemizde
    Bankada döviz tutulur mu?

Ne garip insanlar var.. [emoji846]

SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 363/1001 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •