Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. TV'de ekonomist konuşuyordu, profesörün arkadaşı benim bankada sıfır faizle 1 milyon dolarım vardı yine aynı para var biz bu işden fayda sağlamadık demiş.

Doları olan bozdurup sonradan düşükten yerine koymadıktan sonra sadece güvencesi artıyor. Çok kargaşa olursa adam huzursuz olur parasını yastık altına çeker.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Xlbnk sığ diye girmedik yandan yandan gidiyor..gidecekse gider sığ mığ biz de salaklık..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

3.  Alıntı Originally Posted by katırcı_bedri Yazıyı Oku
    Xlbnk sığ diye girmedik yandan yandan gidiyor..gidecekse gider sığ mığ biz de salaklık..
    xlbank sığ da garan ak isc ykbnk'de binlerce lotluk kademeler var... burdan bir sepet zaten xlbank la aynı şey nerdeyse... almak istedikten sonra...
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

4. Şişecam şirket gibi şirket... 5 dakkada yolladı açıklamayı... helal olsun...

Bu açıklama, Sermaye Piyasası Kurulu'nun, II-15.1 "Özel Durumlar Tebliği"nin, "Haber ve söylentilerin
    doğrulanması" başlığını taşıyan 9'uncu maddesi hükümleri kapsamında yapılmaktadır. Yazılı ve sözlü medyada Katar Yatırım Fonu ve Şirketimiz ortaklığına dair yapılan haberlerin herhangi bir dayanağı bulunmamaktadır. Bu konuda tarafımıza ulaşan hiçbir talep ya da gerçekleşen görüşme olmadığı gibi tarafımızın bu konuya ilişkin hiçbir bilgisi de mevcut değildir. Kamuoyunun bilgisine sunarız.
    Markets may remain irrational longer than you can remain solvent.

Anadolu Grubu Holding 23 liradan 40 lira oldu , 1.5 ayda tam %75 yükseliş , Tuncay Özilhan bile gözlerine inanamıyodur...

6. Sözleşme değişmiş.

https://www.patronlardunyasi.com/hab...geliyor/258020

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığından yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

"4 milyon memur ve 2 milyondan fazla memur emeklisinin 2022 ve 2023'teki mali ve sosyal haklarını belirleyen 6. Dönem Toplu Sözleşme görüşmelerinde, kamu görevlileri için önemli kazanımlara imza atıldı. Memur ve memur emeklilerinin maaşlarına yüzde 30 ile yüzde 35 arasında değişen kümülatif artış oranları ile enflasyon farklarından oluşan zam yapıldı. 3600 Ek Gösterge meselesi vaat olmaktan çıkarılarak toplu sözleşme maddesi haline getirildi."

....
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7. sisede çok güzel operasyon çektiler bugün...

geçmiş olsun o keklere...

30 kademe çaktılar...

katar sise camı alıcakmış hay allahım ya...

Alıntı Originally Posted by Desperado Yazıyı Oku
    xlbank sığ da garan ak isc ykbnk'de binlerce lotluk kademeler var... burdan bir sepet zaten xlbank la aynı şey nerdeyse... almak istedikten sonra...
    Şortlara hedge için banka long güzel olurdu..
    Ne içindeyim zamanın ne de büsbütün dışında; yekpare geniş bir anın,parçalanmaz akışında bir garip rüya rengiyle uyuşmuş gibi her şekil,rüzgarda uçan tüy bile benim kadar hafif değil..

Sayfa 422/1001 İlkİlk ... 322372412420421422423424432472522922 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •