Ego yapıyor diyene kürekle girişirim..
Trende oturuyoruz eşeğe binmiyoruz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ego yapıyor diyene kürekle girişirim..
Trende oturuyoruz eşeğe binmiyoruz..
M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.
Biden-Putin görüşmesi;
•2 saat 1 dakika sürdü
•Biden, 4 AB liderini arayacak.
•22’de Sullivan soruları yanıtlayacak
•Beyaz Saray resmi açıklama yapacak
[QUOTE=cokısacı;5663689]Biden-Putin görüşmesi;
Bizim borsa of' li bizim borsayı bağlamaz.![]()
Sn dalgacı,
Sizin bu yazınızı görmeden önce üzerinde çalıştığım sayımlarla ilgili çok acil olarak bir uyarı mesajı göndermeyi düşüyordum. Hatta bu durumu, az önce soru soran bir arkadaşıma özelden yazdım.
Detaylı bir analiz ile vermeyi düşünüyordum ama buna şu anda zaman yok.
Bu yüzden kısaca yazacağım şimdilik.
ACİL GÜNCELLEME
1) Bugüne kadar sayımlarda olabilecek farklı durumları yazmakla birlikte beklediğim yönü de hep yazdım. Şu dakikaya kadar hep yukarı yönde düşündüm.
2) Ama son derece kritik bir noktadayız ve FDow 35730 seviyesinde.
3) Şu anda 36500 üzerinde yeni zirveye gitme olasılığı ile 31500 e gitme olasılığı tam olarak birbirine eşittir.
4) İlk kez bir yönü net olarak işaret edemiyorum. Bu nedenle daha önce yazmış olduğum 3-4 ay içinde 36500 üzerinde (tahminen 38000-40000 arasında beklediğim) yeni zirve düşüncem iptal edilmiştir.
ACİL GÜNCELLEMEDİR.
Durum netleşinceye kadar, tekrar net bir yön yazabilecek bir durum oluşuncaya kadar bundan sonrası için yazdığım tüm senaryolar iptal edilmiştir.
Son olarak, yazdıklarımın Putin-Biden görüşmesi ile ilgisi yoktur, tamamen teknik analiz-EW sayımlarının harmanlanarak değerlendirilmesi sonucu ortaya çıkan bir durumdur.
Durum netleşinceye kadar al-sat işlemlerini durdurdum az önce. Bugünkü ekstre de şu şekilde sonuçlandı.
Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar yöneticiye nasıl ulaşabilirim?Bilgi verirseniz sevinirim?sağolunuz.
Yer İmleri