Sky News: "İlk laboratuvar testlerine göre, Pfizer aşısından elde edilen antikorlar Omicron'a karşı 40 kata kadar daha az etkili olabilir"
https://twitter.com/sputnikvaccine/s...48216575942657
Sky News: "İlk laboratuvar testlerine göre, Pfizer aşısından elde edilen antikorlar Omicron'a karşı 40 kata kadar daha az etkili olabilir"
https://twitter.com/sputnikvaccine/s...48216575942657
VİOP çular ilerleyen günlerde bir birlerini ezerek pozisyon alacaklar.
İzdiham yaşanacak.
Palanın tuzağına düşecekler...Bedava peynir yok bu piyasalarda.
Not:video tiksindirici görüntüler içermektedir.
https://www.youtube.com/watch?v=KQdM...l=mousechannel
YTD
lan kapıcı dohol 1 tl olursa alırım yazılarını unutmadık,seni adam sanmasınlar diye yazıyorum,neyse seni adan sansınlar
Koronavirüs savaşa benziyor, kazanan kreditörler, kaybeden reel sektör firmaları ve halk
Sabri Öncü'ye göre dünya ekonomisinde kazanan kreditörler, kaybedense reel sektör olacak. Sistemik bir iflas haline işaret eden Öncü, kapitalizmin güçlü savunucularının bile 'borç silmekten' söz ettiklerini anımsattı. ABD-Çin mücadelesinin toparlanmayı olumsuz etkileyeceği görüşündeki Öncü, Türkiye için pembe tabloları gerçekçi bulmuyor.
Çünkü evlerden çıkıp tekrar ekonomik hayata döndüğümüzde ekonomi birdenbire toparlanamayacağından, gelirler birdenbire artamayacağından dolayı borçların ödenememezlikleri sürecek ve bilanço krizi çıkması kaçınılmaz gibi geliyor finansal sektörde. Dolayısıyla bankaların geleceği de pek sağlıklı değil. Dünyada tabii, ülkemiz için bir şey söylemiyorum. Çünkü bir sürü nedeni var. Bir de elimde yeterince bilgi yok. Ama Avrupa ve Amerikada bankaların durumları hiç iyi değil. Bunun bir bilanço krizine dönüşmekte olduğu zaten Fedin yaptığı şeylerde de gözüküyor. Çıkacak yani bir bankacılık sıkıntısı dünyada, kaçınılmaz gibi duruyor. Koronavirüs bir miktar da savaşa benziyor ama savaş değil. Savaş sonrasında ne olur, kazananlar ile kaybedenler bir araya gelirler, kazananlar kaybedenlerden tazminat isterler. Borç diretirler, bize ödeyin bu savaşın tazminatlarını derler. Kovidden sonra da kazanan-kaybeden durumu var. Burada kazananlar kreditörler, kaybetmekte olan da onların dışında kalanlar, halk, reel sektör şirketleri diyebiliriz. Halihazırda Kovid savaşını kazananlar kreditörler gibi duruyor. Çünkü hükümetlerin merkez bankalarının yapmakta olduğu müdahaleler finansal sektör belki diyelim. Onu tazmin etmek amacıyla yapılan müdahaleler. Dolayısıyla o tür müdahalelerden biz geri kalan kaybedenlere çok büyük fayda geleceğini hiç sanmıyorum. Bir şekilde kaybedenler bir araya gelip de kazananlara, Hayır arkadaş biz sizi tazmin etmiyoruz, siz bizi tazmin edin diye dayatamazlar.
Devamı alttaki linkdedir.
https://tr.sputniknews.com/20200505/...041975040.html
20.05.2020 tarihli haber ve henüz pandemi süreci devam ediyor.
YTD
Çalışma, Pfizer COVID-19 aşısının Omicron'a karşı yalnızca kısmen koruma sağlayabileceğini öne sürüyor.
https://twitter.com/Reuters/status/1468381167007289346
Omicron 'un henüz insan sağlığındaki etkileri tam olarak bilinmiyor.(hafif atlatıldığı rivayet)
ABD'de Omicron varyantı 19 eyalette görüldü https://tr.sputniknews.com/20211208/...051551085.html
https://twitter.com/sputnik_TR/statu...99933757685760
Günaydin arkadaşlar
Bu Garanti BBVA olayında fiyat değişimi olma ihtimali nedir.
Adamalar hisseleri alabilmek için o gün piyasa fiyatinin epey üstünde fiyat verdiler.
usd kuru 10 TL altında idi
yaklaşık % 40 usd yükseldi
Şuan bu fiyattan Millet garanti vermez bence
o Nedenle almak istiyor ise
fiyat değişmesi lazım
acaba diyorum
son günlerde hızlanan yükselişin altında yine böyle bir şey olabilir mi
Yer İmleri