Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon
Arama sonucu : 8010 madde; 7,017 - 7,024 arası.

Konu: Yatırım Fonları IX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    35.5
    Gönderi
    577
     Alıntı Originally Posted by abelardousa Yazıyı Oku
    ıjp + 1.00 ıjz + 0.88
    IJC ye +1.66 yansımış bugün gayet iyi
    https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=IJC

2.  Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    uzun süre tutamazsın tabiki her ay başı açılır, ay sonu kapanır gelecek ayın viopunu satın almak zorundasın. artı aralık viopu kasım viopundan tamamen farklı bir seviyede açılabilir. kaldıraçlı derken 2000 lirayla 1000 dolarlık pozisyon açıyorsun 13500 liraya dolar almakla tamamen aynı şey. her düşüşte 13500 liralık mal alamayacağına göre çok zengin değilsen tabiki maliyet düşürme şansın yok. artı iyi bir teknik analist olman gerekir nerden alıp nerden satacağına dair. ali perşembenin kitaplarını tavsiye ederim o konuda da. harika bir teknik eğitmen. arkadaşın dediği gibi uzun vadeli yatırım düşünüyorsan tabiki döviz bazlı yatırım fonu daha iyi.onda da en sağlamı nasdak yatırımı bence.
    bir miktar daha anlamış oldum, aslında bu konuyla ilgili videoları seyretmiştim ama iyice anlamak için hesap açıp deneyimlemek gerekiyor sanırım, internetten başvurayım dedim olmadı şubeye gitmek gerekiyormuş, gidelim bakalım. teknik analiz bilmek gerekiyor diyorlardı zaten, kafama göre işlemler açarsam zarar ederim büyük ihtimalle, aslında bu konuda deneyimli arkadaşlar var sosyal medyada paylaşım yapıyorlar ama yine de başkasına bağlı kalmamakta fayda var, ali perşembe'yi de duymuştum kitaplarını daha önce de tavsiye etmişlerdi artık almak şart oldu bu durumda.

Hedefi varsa, tutturmassa katlanacagi yaptirimlar da oluyor
    digerleri planlanan hedef ama sikinti da ceza yok ki

Alıntı Originally Posted by friendly_1980 Yazıyı Oku
    hedef zamanda getiri hedefi olmayan fon varmıki?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Dostlar,
    fon fiyati aciklanacak diye Tefas ta beklemeyin, araci kurum hesabiniza gidip ordan ogrenin yetti ya tefas sayfasini guncellemek ten gina geldi........
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar toplamazsa
    Yarin icin anlik kurun yabanci fonlara etkisi eksi 1.30 civarinda olacak
    Web kurun yabancı fonlara etkisi hesaplama açısından MB nın kuru açıkladığı saat 15.30 daki fiyatı ile hesaplamak gerekmiyor mu?

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Dostlar,
    fon fiyati aciklanacak diye Tefas ta beklemeyin, araci kurum hesabiniza gidip ordan ogrenin yetti ya tefas sayfasini guncellemek ten gina geldi........
    Maalesef iş bankası da bazı fonları çok geç hatta bir iki gün sonra bile güncellediği olabiliyor. Ama eğer alış/ satış vermek isterseniz tabi ki güncel fiyattan işlem yapılır.

7. Myfinans
    Nasdak fonları hangileri bildiğiniz

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web kurun yabancı fonlara etkisi hesaplama açısından MB nın kuru açıkladığı saat 15.30 daki fiyatı ile hesaplamak gerekmiyor mu?
    Tabiki ustadim
    Ben anlik yazdim
    Bu degisiyor

Sayfa 878/1002 İlkİlk ... 378778828868876877878879880888928978 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •