Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon
Arama sonucu : 8006 madde; 4,097 - 4,104 arası.

Konu: Viop XXXVII

1. ilginç hareketler...fdow 35.925 ten 35.590 lara gelir dolares artar düşer bizim vob30 ile Xu30 dahi değişik hareketler yapar. fakat palacan her akşam seansında olduğu gibi 2.000-2.500 artı yapmaya çalışır. ilk akşan kapışması dün başladı ayılar sabaha yenildi...yenilgi ile pençe atmaya çalıştılar öğlen sonrası kızan boğa daha da sert aldı. sonrada 220.475 e set çekti. teorikfiyatı %1 artıya getirmeden rahat uyuyamıyor boğalar...son cort stopumdan sonra gelirse yarın vob30 aralık vadede 225.000 civarı tekrar cort denemece kısa stoplu...çünkü düzeltme olsa da bu cuma sonrası aralık son 2 hafta ralli hızlanacak gibi durmakta Xu100 225.000 hedefine doğru...bol şanslar...
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

2. Çift doz Biontech aşılıyım ama bende son 4 gündür Covid pozitif olarak evde istirahat ediyorum. Çok dikkatli olmak gerekiyor, bana bulaşması pozitif olan biriyle işyerimde kısa süreli aynı ortamda yakın bulunmaktan kaynaklandı.Her ikimizde maskeliydik.
    Kendi adıma iyi korunup 1.5 yıldır pozitif olmamış olmama rağmen etrafta çok umursamaz insanlar görüyorum. Örneğin test için gittiğim hastane de test sırası beklerken sigara içen bile vardı.
    Aşılıysanız öldürücü bir hastalık değil, aşısız iseniz de güçlü bağışıklığı olan biriyseniz, kronik rahatsızlığınız da yoksa öldürücü değil ama covid olduğunuz zamanki süreç can sıkıcı, işinizden hayatınızdan bir süre geri kalıyorsunuz.
    Bu hastalığı ciddiye almak lazım.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

3. Ahmet Rasim Küçükusta
    @drahmetrasim

herkes omikronu varyant sanıyor.
    Hayır, o bir varyant değil.
    Çok kolay bulaşan, hafif hastalık yapan, ölüme sebep olmayan omikron aslında çok etkili, diğerlerinin pabucunu dama atan bir aşıdır.
    Bunu böyle bilin.

https://twitter.com/drahmetrasim/sta...30756343881735

4.  Alıntı Originally Posted by dalgacı Yazıyı Oku
    pandemi başlangıcı ile 82.000 gören XU100 bugün 200.000 üzerinde kapadı...bunca sorunu %150 lik bir yükselişle kutlayan bıyıklı palacanları tebrik etmek gerek...bol şanslar...
    1998 de karamsarlık sonrası %1.000 den fazla artış olmuştu 1.5 senede...(bu sırada Tom emmi sadece %70 artmıştı)
    peki ya 1999 rallisi yeni başladı ise ve daha %150 artış hiçbir şey değil ise...(benim etiketlerime uymuyor)
    Son düzenleme : dalgacı; 08-12-2021 saat: 22:25.
    Yatırım tavsiyesi değildir. Dalga geçiyorum zarar edersin beni dinlersen.

5. Ben daha aşı olmuycam, 3 kere olduk.
    Zaten hergün bi diş sarımsakla güne başlamaktan midem ağrımaya başladı.
    O değil de bugün cigara aldım zamlı tarifeynen, herşeye zam gelir bişii demem emme cigaraya zam gelince çok kızıyorum.
    Bu fakirlik, cigara çekmezsek çekilir mi hiç.
    diye düşünen yok.
    sarımsağa zam geldi mi acaba, stoktakiler tükendi.
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ben daha aşı olmuycam, 3 kere olduk.
    Zaten hergün bi diş sarımsakla güne başlamaktan midem ağrımaya başladı.
    O değil de bugün cigara aldım zamlı tarifeynen, herşeye zam gelir bişii demem emme cigaraya zam gelince çok kızıyorum.
    Bu fakirlik, cigara çekmezsek çekilir mi hiç.
    diye düşünen yok.
    sarımsağa zam geldi mi acaba, stoktakiler tükendi.

#Sigara50tl olsun isterim. Dolar bazında ucuz kaldı

merhaba,xu0301221 yani yakın vade bana göre eski rakamla 1750 puan yüksekten fiyatlanıyor,yarın ya hisseleri yukarı alacak yada viop u basacak,bence algı yapıyor,zaten yıl sonu yaklaştı alan satan falan kalmaz bugun akbank vadelileri verdim kısa poza geçtim herkese bol şans

Sayfa 513/1001 İlkİlk ... 13413463503511512513514515523563613 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •