Sayfa 342/1004 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 2,729 - 2,736 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XIV

1. heh...
    katar bae imf
    doğruysa limitteyiz. 3lü kombo...
    son yemek.. çalışırsa kıymetini bilin değerlendirin.

2.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    yooo karıştırmadım . Loni'li olanı bir sonrakinde göndermiştim. Buyur gene gönderiyorum ; ilk çıkan isim ?

He anladım, konuk oyuncu..

Bu kadının hiçbir dizisi bizde oynatılmadı diye biliyorum. Tek kanallı dönem..

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Kasasında, yastık altında, bankada parası olanlar da mı terörist ilan edilmek üzere yoksa?

Niye paranız var ulan sizin?

Harclik dışında hicbir sekilde TL tutmuyorum.... Ordan oraya gecerken mecburen ugrayip para kaptirdigim durak oldu TL...

SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    itibarımızı korumak için borç alıyoruz ki güvenilir olduğumuzu kanıtlayalım

İnsanların güvenini kaybetmektense para kaybetmeyi tercih ederim.... Robert Bosch
    Sn.Batman banamı seslendiniz.👍

5. Bir ülkede 6.90 a göre %100, 8.26 ya göre ise %68 devalüasyon olmuş ve bu yetmiyorsa,

%21 lere vurmuş tahvillere tarihi dibindeki bankalara, dünya çapındaki hisselere alım gelmiyorsa,

Ülke sıfır faiz ortamında 6 aylığına %6 ile borçlanabiliyorsa,

Cümbür cemaat gidildiği halde Katar bile sadece swap sözleşmesini uzatmakla yetiniyor ve muhtemelen kendini savunma sanayi alımlarıyla hedge etmeye çalışıyorsa,

Enflasyon katlanarak uçuşa geçmişse ve hala inadım inat faiz indireceğim deniyorsa, kriz muhtemelen başka bir merhaleye geçecek demektir.

Selçuk Geçer' in bile ifade etmeye cesaret edemediği seviyelere gidebiliriz, her şey bir kıvılcıma bakar.

Ülke psikolojisi, eski yüksek enflasyonlu yüksek faizli dönemde bağışıklık kazanmış, tolore edebiliyor bize bir şey olmaz havasında hala, ama o gerçek enflasyona göre zam yapılan bir döneme ait psikoloji, yapılması gereken maaş zamları yapılmayınca, alım gücü daha da düşünce, seçim öncesi yaratmaya çalıştıkları ortamın tam tersinin oluştuğunu fark ettiklerinde iş işten geçmiş olabilir.

Venezuela'da borsa %5000 yaptı benzer şekilde doğrudur, ama enflasyon %130.000 e giderken..(yazıyla yüzotuzbin bu kendi açıkladıkları, dışarısı % 1.370.000 olduğunu iddia etmişti. %16.000 de deniyor kayıtları paylaşmıyorlar.)

E bizde o kadar da değil...tamam %10 u 5 i sadece 1 i olsa?

-Dış minnaklar, lan şu düşene bi tekme de biz atalım derlerse,
    -Dış minnaklar kendi derdine düşmüş faiz arttırırlarsa,
    -Şu İran' ın vakti geldi İran' a başlayalım derlerse...

Her şey esteğin kösteğe oranıyla ilgili, bi faiz arttırılırsa kaldığımız yere döneriz, de bize mektep medrese görmüş 4 işlem yapmayı bilen adam lazım, onların da mübarek karar mercilerinin kapısından içeri girmesi yasak...

İnkar süreci devam ediyor, bu 19 yılı saymayın hikayesinde bir kabullenme olsa da, inkar-öfke-kabullenme-yas...

Hala göreceksiniz uçuşa geçeceğiz, bildiğimiz bir şey var modundalar...kamyon uçuruma sıfır tek şerit yolda yalpa yapıyor, bi bakmışsın direksiyon yerinden çıkmış, elde havada..

6. Istanbulun Eski zamanlarinda tabi dunya kahve zincirleri yok
    Bagdat caddesinde kafelerde zengin veletler oturur
    Gorece ekonomisi dusuk fikirtepeli genclere kahve ismarlar yalandan dostluk kurarlar
    Sonra zengin velet kavgada hasmina ilk yumrugu kor ve ihaleyi o fikirtepeliye devreder
    Dayagi o yer
    Ictigi kahvenin gonul borcu namina

7. Animsamak icin
    Bu kalsin

8.  Alıntı Originally Posted by BaşKara Yazıyı Oku
    Sanırım karıştırdın. Başka dizidir o..
    Buda bir sey mi yahu, Nicola Kidman benim yan tarafimdaki villadan komsumdu. saglik nedenleri yuzunden ayrilmak zorunda kaldi.

Sayfa 342/1004 İlkİlk ... 242292332340341342343344352392442842 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •