Alýntý Originally Posted by Hissedarxd Yazýyý Oku
Bugün Siemens mesaj konusunu SPK'ya yaptýðým müracaatta belge olarak koydum, kottan atýlma ile ikaz edildikleri halde ýsrarla bilgi saklýyorlar dedim. Keþke SPK'nýn bu tür þirketlere kayyum atama yetkisi olsa. Adamýn benim kadar hissesi bile yok ama þirketin her türlü nimetinden faydalandýðý gibi bana bilmem gereken bilgiyi bile söylemiyor. Ve hiç bir yerde hakkýný arayamýyorsun. Bildiðin mafya düzeni. Çökmüþler diyorum kim çökmüþ neye çökmüþ diyor halâ...
Sayýn Hissedar, hani sen ne güzel satýp çýkmýþtýn; BÝST 30 50 yapaydýn temiz bir % 30'un vardý iki haftada. Demekki 5.000 Dolarlýk programlar da iþe yaramýyormuþ. Neyse, alýn yazýsý diyelim. Kader mahkumu olduk burada. Tamam he, çöktüler þirkete, patron da kaçýyormuþ Avrupa'ya. Rahatladýn mý.! Ne günlere kaldýk. Sayýn Külyutar'ý okuyunca biraz umutlanýyor insan, hani biliyorsun olmayacak, ama acaba diyorsun. Adam evladiyelik aldým diyor. Sen al sat yapýyorsun. Sen de haklýsýn. Aþaðýdan alabilesin ki, yukarýdan satasýn. Seni de anlýyorum..